Anabela Atijas, posle Luninog gubitka bebe: Žao mi je što prolazi kroz ovo

09.11.2022

18:50

0

Anabela Atijas, posle Luninog gubitka bebe: Žao mi je što prolazi kroz ovo
Anabela Atijas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anabela Atijas je teška srca prokomentarisala situaciju u kojoj se našla njena ćerka Luna Đogani. Ona je, naime, u 12. nedelji trudnoće izgubila bebu, što se, kako kaže Anabela, na žalost dešava, iako joj je naslednica mlada i zdrava.

Luna i Marko su, inače, tužne vesti podelili s fanovima u okviru svog Jutjub kanala, a pošto je i sama smogla snage da se oglasi po pitanju svega, Anabela je ispričala:

- Nažalost dešava se, ali Luna je zdrava i jaka mlada žena... Žao mi je Lune, zato što prolazi kroz sve ovo. Ali hvala Bogu nije sama. Imaju divnu ćerkicu, Bog sigurno zna zašto se se ovo desilo.

Anabela Atijas, Printscreen ,,Magazin In"
 

- Ja sam tu i biću uvek njena podrška - zaključila je ona za „Alo" ubrzo nakon što se pročulo da je Luna izgubila bebu u 12. nedelji trudnoće pošto je „virus prošao kroz nju" i napravio probleme.

„Srce je prestalo da kuca..."

- Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije. Nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude... Neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod. Bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca. Hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo - ispričala je bila Đoganijeva.

Luna Đogani, 24sedam/Ivan Mitić
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike