''Bila sam u grču!'' Anabela Atijas zablistala na crvenom tepihu, pa se emotivnim rečima prisetila uspomena sa unukom!

07.11.2022

09:22

0

Denserka je priznala i koliko joj fale okupljanja sa kolegama, pa otkrila kako je to bilo nekad

''Bila sam u grču!'' Anabela Atijas zablistala na crvenom tepihu, pa se emotivnim rečima prisetila uspomena sa unukom!
Anabela Atijas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anabela Atijas, sinoć je pored brojnih kolega zablistala na crvenom tepihu na jednom prestoničkom događaju, i tom prlikom otkrila šta je uveseljava i kako provodi vreme sa unukom Mijom. 

Pevačica je izmamila uzdahe u elegantnom crnom odelu, a njen dugogodišnji frizer i saradnik, Ilija Pečenica, se odlučio da čitavu kombinaciju upotpuni malo opuštenijom frizuruom. Istakla je da se odlično oseća u kreaciji koju je ponela, ali ovoga puta nije nastupala, te se u jednom luksuznom hotelu pojavila kao gost.

- Mnogo volim da se sretnem sa svojim kolegama, nemamo tako često prilike da se okupimo. Ranije smo imali snimanja koja su beskonačno trajala, a sada se to svelo na dve emisije. Ovo je događaj gde imam priliku da vidim sve one koje mi nedostaju - istakla je Anabela.

Budući da je njena najstarija ćerka Luna Đogani nedavno boravila u Americi sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem, ponosna baka je pune dve nedelje čuvala unuku Miju. Oduševljenje nije krila, te je u jednom intervjuu otkrila da je uživala u svakom trenutku provedenom sa unukom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas

- Bilo mi je jako lepo, ali ne i lako. Mia je zahtevna i živa beba, bila sam malo u grču da bude sve kako treba, ipak su mi mama i tata dali poverenje. Ispoštovala me je, bila je jako vesela, zdrava i srećna, uživale smo i napravile smo puno uspomena. Iskreno, nije moglo bolje - otkrila je poplarna denserka za Pink.rs.

Podsetimo, Luna i Marko su po povratku iz Amerike za naš portal otkrili prve utiske, pa priznali koliko im je ćerka Mia nedostajala, koliko se Amerika razlikuje od njihovih očekivanja, pa na oduševljenje javnosti otkrili srećne vesti, te će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana.

- Srećni smo, uzbuđeni i radujemo se što ćemo ponovo imati bebu u kući. Pol nam nije bitan. Šta god da bude, dečak ili devojčica, nama je svejedno. Ono što nam je bitno je da Luna dobro iznese trudnoću i da dete bude živo i zdravo - priznao je Marko.

24sedam/Ivan Mitić
Marko Miljković i Luna Đogani

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike