Seka Aleksić iskreno o dugogodišnjem sukobu sa Karleušom: Pokazale smo da smo dame!

22.11.2022

16:49

1

Pevačica se ne osvrće na prošlost, a zbog jednog joj je posebno drago

Seka Aleksić iskreno o dugogodišnjem sukobu sa Karleušom: Pokazale smo da smo dame!
Seka Aleksić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Stefan Tomašević/M.M.

Poznato je da su pevačice Jelena Karleuša i Seka Aleksić godinama bile na ratnoj nozi, a sve do danas o njihovom odnosu se mnogo spekulisalo. 

Jelena se nedavno pojavila na jednoj prestoničkoj proslavi, gde je Seka nastupala, a sudeći po Karleušinim storijima od te večeri, provod je bio na zavidnom nivou, a sukoba između pevačica gotovo da više nema.

Karleuša je nedavno održala konferenciju za medije, gde je progovoril o odnosu Sekom, a potom i pohvalila njen fizički izgled.

ATAImages/ Antonio Ahel
Seka Aleksić i Jelena Karleuša

Seka je sada priznala da je sahvalna Jeleni na komentaru, te da joj je neizmerno drago što su sve ružno što se dogodilo između njih dve ostavile daleko iza sebe i pokazale kakve su dame.

- Drago mi je i hvala Jeleni što ima takvo mišljenje. Naročito mi je drago jer sve ono što je nekada bilo je daleko iza nas. Ona i ja smo pokazale da i te kako može da se bude dama i da može nekome da se kaže oprosti i izvini, samo je stvar u glavi. Meni je nebitno šta će ko da kaže, jer sve ono što sam ja njoj loše rekla, pa i ona meni, ostavila iza sebe i nastavila dalje - rekla je Seka Aleksić za ''Kurir''.

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Karleuša

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno se našla u centru skandala, kada je sin pokojne Marine Tucaković odlučio da prekine saradnju sa njom i povuče sve tekstove koje je uradio za njen dugoiščekivani album ''Alfa''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike