Nisam bila sigurna da ćemo opstati: Supruga Aleka Boldvina priznala da su nakon tragedije imali krizu

28.11.2021

20:59

0

Autor: Marija Mitić

Otkako se desio incident na snimanju filma "Rđa", glumac je vidno smršao i zapustio se, a mnogi misle da je u ozbiljnoj depresiji

Nisam bila sigurna da ćemo opstati: Supruga Aleka Boldvina priznala da su nakon tragedije imali krizu
Hilarija i Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Otkako se desio incident na snimanju filma "Rđa", glumac Alek Boldvin je vidno smršao i zapustio se, a jedini trenuci kada se smeje su kada je sa svojom decom. Najveću podršku ima od strane svoje ćerke iz prvog braka, Ajrland Boldvin, kao i od supruge Hilarije, koju smo zajedno sa njim par puta imali prilike da od tada vidimo u javnosti.

U par navrata činilo se da u njihovom odnosu nešto "ne štima", što je sada na svom Instagram nalogu potvrdila i Hilarija. Naime, ona je priznala da jedno vreme nije bila sigurna da će njihov brak opstati, nakon stravične tragedije, optužbi i krivice koju nosi njen suprug.

Ona je najpre podelila video svoje dve ćerke iz supermarkete sa rečima:

 - Nisam uslikala celu porodicu danas. Ovo su Karmen i Marilu koje igraju u prodavnici. A želela sam da vam kažem koliko sam zahvalna što vas imam. Ovo je bila godina puna izazova i to za mnoge od nas - započela je Hilarija.

 

 

 - Pričam iz ličnog iskustva sada. Nisam bila sigurna da ćemo opstati. Pomogli ste mi da prođem kroz neke veoma mračne trenutke. Znajući da vas imam, pružalo mi je utehu - obratila se svojim pratiocima i zahvalila na podršci za sve ovo vreme.

Mnogi su njene reči protumačili kao potvrdu da nije baš sve tako idealno u braku nje i Aleka, pogotovo nakon ubistva Haline, kada je glumac pao u tešku depresiju.

Hilarija je čak celu porodicu odvela u Vermont kako bi ih sklonila iz žiže javnosti i kako bi pomogla svom suprugu da se oporavi od svega što se dogodilo i pripremi za ono što ga tek čeka, a to je nastavak istrage i suđenje.

 

 

Negativni komentari na račun već odavno omražene Hilarije ni ovoga puta nisu izostali.

 - Vi ste uspeli, ali Halina nije, - Baš volim što Hilarija koja ima toliko para poredi svoj život sa onima koji imaju daleko, daleko manje, - Da, baš ti je ova godina puna izazova... A da li se pitaš kako je drugoj strani, - Nije bila sigurna da li će opstati, ali onda je pogledala stanje na Boldvinovom računu i shvatila da ipak hoće, - Šta sve neče ova žena uraditi za novac i slavu, Hilarija, krajlica licemera, - Ovamo ti žao Haline, a samo su ti dolari na pameti - glasili su tek neki od komentara.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike