Mitrović javno pozvao Baku Praseta na poligraf: Idemo obojica, da vidimo ko je bio sa maloletnicama! (FOTO)

22.09.2022

15:20

2

Autor: Marija Mitić

Čelnik televizije Pink odlučio je da pokuša da na jedinstven način dokaže ko od njih dvojice laže, a ko je u pravu za izvesne navode

Mitrović javno pozvao Baku Praseta na poligraf: Idemo obojica, da vidimo ko je bio sa maloletnicama! (FOTO)
baka prase mitrovic1 copy - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase/Željko Mitrovic

Medijski rat između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića ne jenjava poslednjih dana. Čelnik televizije Pink i jutjuber nastavljaju sa obračunom i iznošenjem skandaloznih tvrdnji u javnost, a Željko je sada odlučio da na jedinstven način dokažu ko laže, a ko je u pravu za izvesne navode.

Naime, on je putem Instagrama javno pozvao Bogdana da zajedno odu na polifgraf, kako bi utvrdili ko je od njih dvojice bio sa "maloletnicama" - budući da je to jedna od glavnih tema njihove rasprave.

 - Evo jednog muškog predloga za Baku! Da nas dvojica u sledeći četvrtak zajedno, dobrovoljno odemo na poligraf – detektor laži i da lepo vidimo ko je bio sa maloletnicom, a ko ne? Bako, nemoj da si pi*ka, ovo je lako i ne traje dugo. Seljačina kriminalna kaže jesam, pa nisam… Vidi Džoni, predlažem jednostavno rešenje, pre nego što krene tvoja ‘Nevolja‘ sa utajom poreza -  piše u Instagram storiju Željka Mitrovića.

Instagram printscreen/zeljkomitrovic
Objava Željka Mitrovića na Instagramu

Podsećanja radi, 2020. godine Baka Prase je priznao da je slao poruke eksplicitnog sadržaja devma maloletnicama, ali i da je imao seksualne odnose sa jednom od njih u svom stanu. Deo javnosti reagovao je ovim povodom, optuživši ga za pedofiliju.

Jutjuber je zatim snimio video u kome je priznao da je zaista spavao sa jednom od njih u svom stanu, ali da nije znao da su, kako kaže, 2004. i 2006. godište, već je mislio da je jedna od njih punoletna.

On je između ostalog objasnio da su devojke koje su sa njim te večeri bile u stanu “na keca želele da spavaju sa njim jer je popularan”, te da su lagale u vezi svojih godina.

Takođe, Baka Prase poslednjih dana objavljuje fotografije na kojima je Mitrović prisan sa izvesnim devojkama, koje naziva maloletnicama,a više o tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike