Baka Prase ponovo u sukobu sa zakonom: Internetom kruži snimak, a evo šta on kaže o prekršaju!

15.11.2022

08:12

5

Jutjuber se oglasio o nemilom događaju i otkrio detalje

Baka Prase ponovo u sukobu sa zakonom: Internetom kruži snimak, a evo šta on kaže o prekršaju!
Baka Prase - Copyright Youtube/Baka Prase

Kontroverzni jutjuber, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase godinama ređa skandale i bahato istupa u javnosti.

Poslednjih meseci je u medijskoj žiži zbog rata sa Željkom Mitrovićem, a nedavno je dobio i prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vređanja policije i novinara na javnom mestu.

Sudeći po snimcima koji kruže društvenim mrežama, Ilić je pre nekoliko dana ponovo došao u sukob sa zakonom.

Naime, Bogdan je pre nekoliko večeri u Beograd na vodi došao svojim automobilom do šetališta, do mesta gde je to zabranjeno. Tu se zateklo i nekoliko pripadnika komunalne milicije, ali i mnogo ljudi koji su posmatrali taj prizor.

@stankella Komunalna Policija fizički ne dozvoljava Baka Prasetu da udje u BMW-a M8 #bakaprase #viral #beogradnavodi #anjablaa #choda #fypシ #delic #choda19a #tiktokbalkan #fyp #foryoupage @bakaprase ♬ original sound - Stankella

- Ne daju mi da uđem u svoja kola. Možete li da se pomerite da uđem u svoja kola? Ne date mi da otvorim vrata od svojih kola. S kojim pravom? Je l' ste me slikali da sam napravio prekršaj? Okej, u prekršaju sam. Pustite me da uđem u svoja kola, molim vas, pomerite se - govorio je Ilić, policiji.

Nakon što su komunalni policajci pokušali da ga legitimišu, on im je rekao da kod sebe nema ličnu kartu, jer je nije poneo. Tada su mu saopštili da je i to prekršaj, ali i da mora da sačeka da dođe policijska patrola.

- Možete da uđete u svoja kola, ali ne možete da napustite lice mesta. Ako napustite vozilom lice mesta, snosićete sankcije - poručio mu je jedan od policajaca.

Ilić se potom oglasio na društvenim mrežama i otkrio detalje sukoba sa policijom:

@stankella Komunalna Policija fizički ne dozvoljava Baka Prasetu da udje u BMW-a M8 #bakaprase #choda19a #fyp #fypシ #anjablaa #m8 #viral ♬ original sound - Stankella

- Prvo mi nisu dali da uđem u auto, bez razloga. Bio sam u prekršaju i rekao sam ''Dobro, napišite kaznu'', našta su mi oni rekli da sačekam da dođe policija, da me legitimišu... Utvrda identiteta. Rekao sam da je tu moj drugar, koji može da potvrdi ko sam. Stali su ispred vrata i nisu mi dali da ih otvorim - objašnjavao je Baka događaj.

Podsetimo, Bogdan je pre nekoliko dana pazario nekretninu u luksuznom delu grada, a spekiliše se da je uložio milion i po evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike