Baka Prase pred gašenjem drugog kanala na Jutjubu! Otkrio razlog zbog kog je dobio zabranu: Mitrović ponovo umešan

08.10.2022

14:02

4

Jutjuber je na novom nalogu dobio dva strajka, a kad dobije i treći, kanal će biti ugašen

Baka Prase pred gašenjem drugog kanala na Jutjubu! Otkrio razlog zbog kog je dobio zabranu: Mitrović ponovo umešan
baka prase mitrovic copy - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase/Željko Mitrovic

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, nedeljama unazad vodi medijski rat sa čelnikom ružičaste televizije Željkom Mitrovićem, a sve je počelo Ilićevim tvrdnjama da mu direktor TV Pink duguje novac.

Javna prepucavanja i iznošenje ozbiljnih optužbi dovela su do toga da je Baki Prasetu ugašen Jutjub kanal, za šta je Mitrović javno navodio da će se zalagati sa namerom da „stane na put onlajn nasilju". Nakon toga je Ilić otvorio novi, na kojem je ponovo iznosio opasne optužbe na račun čelnika TV Pink, a sada i tom nalogu, preti gašenje.

Printscreen Youtube/bakaprase2
Baka Prase

 

- Udarena su mi tri „strajka”. Kanal mi je ugašen. Dobio sam „strajkove" na klipovima gde sam gostovao na „Pinku" pre četiri, pet godina. Ne može jadniji potez od toga - objasnio je Ilić pratiocima na Instagramu po isključenju, pa kao dokaz priložio linkove sa spornim snimcima zbog kojih mu je ugašen kanal.

Sada je jutjuber ponovo u problemu, jer je već dobio dva strajka, a poznato je da tri dovode do potpunog gašenja.

Kako stoji u opisu, prva zabrana traje do 4. januara, a usledila je zbog korišćenja pesme "Predsednik" koju je snimio Željko Mitrović, a drugu zabranu je dobio zbog snimka objavljenog 30. septembra i 1. oktobra.

Podsetimo, Baka Prase je na svom Jutjub nalogu obelodanio da mu Mitrović duguje 10.000 evra, a uz rečeno, je priložio i dokaze. 

Inače, dvojac je u jednom trenutku trebalo i da ode na poligrafsko ispitivanje, na kojem bi se o svim činjenicama ovog sukoba utvrdilo ko govori istinu, a ko ne. Ipak, do toga nije došlo jer se jutjuber, kojem je u međuvremenu ugašen glavni Jutjub kanal, nije pojavio na dogovorenom mestu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike