Pevač iz "Bekstrit bojsa" odgovorio na optužbe za silovanje: Ništa se nije desilo, tu devojku godinama manipulišu da priča protiv mene

09.12.2022

14:33

0

Ovo, navodno, nije prvi put da je, uz pomoć advokata, želela da napakosti pevaču

Pevač iz "Bekstrit bojsa" odgovorio na optužbe za silovanje: Ništa se nije desilo, tu devojku godinama manipulišu da priča protiv mene
Nik Karter - Copyright Instagram printscreen/nickcarter

Nik Karter, pevač iz popularne grupe "Bekstrit bojs", oglasio se nakon što ga je jedna žena javno optužila da ju je silovao!

Tačnije, u njegovo ime je u javnost izašao Karterov advokat Majkl Holc, koji je dao i zvaničan stav pevača.

- Tvrdnje o incidentu koji se navodno desio pre 20 godina nisu samo zakonski bespravne, već su i u potpunosti neistinite. Nažalost, već nekoliko godina se vrši manipulacija nad gospođom Rut da daje lažne izjave i optužbe o Niku, a one su se menjale iznova i materjalno svaki put - izjavio je advokat pevača i dodao:

- Ovo je samo medijski trik koji je orkestriran od strane oportunističkog advokata. Ne postoji ništa ovde i sud će to brzo uvideti. 

Instagram printscreen/nickcarter
Nik Karter

Podsetimo, izvesna Šenon Šej Rut, koja danas ima 39 godina, održala je sa svojima advokatom konferenciju za medije, gde je iznela da ju je pevač Nik Karter silovao kada je imala 17 godina. 

Kako tvrdi, Nik joj je dao nešto za šta misli da je bilo alkoholno piće, a nazvao ga je "VIP sok". Potom ju je terao, navodno, na oralni seks. Šenon je ispričala da se sve desilo u kupatilu u njegovom autobusu kojim je išao na turneju, a da su se potom prebacili na krevet.

- Poslednje 22 godine bile su ispunjene bolom, zbunjenošću, frustracijom, sramom i samopovređivanjem koji su posledica toga što me je Nik Karter silovao - rekla je Šenon, pa dodala:

Profimedia
Šenon Šej Rut

- Iako sam autistična i živim sa cerebralnom paralizom, verujem da ništa nije više uticalo na mene i imalo trajniji uticaj na moj život od onoga što mi je Nik Karter učinio i rekao.

Njen advokat, inače, tvrdi da su još tri anonimne žene podnele tužbu protiv Nika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike