Pevač popularnog benda optužen za silovanje! Žrtva sada rešila da se oglasi, tvrdi da nije jedina: Pretio mi je, imala sam samo 17 godina

09.12.2022

10:21

0

Ona je iznela detalje na konferenciji za novinare o tome šta se dogodilo

Pevač popularnog benda optužen za silovanje! Žrtva sada rešila da se oglasi, tvrdi da nije jedina: Pretio mi je, imala sam samo 17 godina
Nik Karter - Copyright Instagram printscreen/nickcarter

Nik Karter, član popularnog benda "Bekstrit bojs", optužen je za silovanje maloletne devojke 2001. godine, izjavljeno je na konferenciji za medije koju su juče održali navodna žrtva i njeni advokati.

Šenon Šej Rut, koja danas ima 39 godina, tvrdi da ju je pevač seksualno napastvovao kada je imala samo 17 godina.

- Poslednjih 22 godine bila je ispunjena bolom, zbunjenošću, frustracijom, sramom i samopovređivanjem koji su posledica toga što me je Nik Karter silovao - rekla je Šenon, pa dodala:

Profimedia
Šenon Šej Rut

- Iako sam autistična i živim sa cerebralnom paralizom, verujem da ništa nije više uticalo na mene i imalo trajniji uticaj na moj život od onoga što mi je Nik Karter učinio i rekao.

Šenon dalje tvrdi da ju je Nik vređao i naneo joj povrede.

- Nakon što me je silovao, sećam se da me je nazvao 'retardiranom kučkom', zgrabio me i ostavio modrice na mojoj ruci. Pokušao je da me prestraši i ućutka. Bio je bezobrazan i pretio je. Samo zato što je Nik Karter slavna osoba, ne znači da može biti oslobođen od svojih zločina - izjavila je Šenon.

Instagram printscreen/nickcarter
Nik Karter

Njen advokat je izjavio da postoje još tri anonimne žene koje su takođe podnele tužbu protiv Nika.

- On ima dugu istoriju zlostavljanja žena - izjavio je advokat i dodao da Rut traži pravdu i želi da zaštiti druge žene.

Pevač se još uvek nije oglasio povodom optužbi, koje su došle samo nekoliko nedelja nakon što je njegov brat Aron Karter pronađen mrtav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike