Mlada srpska influenserka izvršila samoubistvo: Od jutjuberke i gejmerke se opraštaju prijatelji

09.12.2021

12:05

0

Kristina Kika Đukić umrla je u 21. godini

Mlada srpska influenserka izvršila samoubistvo: Od jutjuberke i gejmerke se opraštaju prijatelji
kika (4) - Copyright Instagram_kikax3

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić, izvršila je samoubistvo, a javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji „Ju Tjub“ („You Tube“) kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

- Obaveštenje: na našu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali... Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru - stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

Sudeći po Laurinoj prethodnoj objavi na kojoj je ostavila brojeve za kontakt za prevenciju samoubistva, Kika je izvršila samoubistvo.

Influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, takođe se oprostio od Kike:

Instagram printscreen/ miloshd96
 

- Sve što bih želeo da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju.

Premda su češće dečaci njenih godina igrali igrice, Kika je pokazala da i devojčice mogu da budu vrlo uspešne u tome. Zato je u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal „K1KA“ na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima igra popularni „Minecraft“. S obzirom na to da je u to vreme bila jedan od retkih ženskih igrača koji uživaju u toj igrici, za samo desetak dana sakupila više od hiljadu pretplatnika. Iz dana u dan je postavljala nove sadržaje, pa je njen kanal postao jedan od najbrže rastućih domaćih kanala na Jutjubu.

Instagram printscreen/ miloshd96
 

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu. Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu „Rade Končar“. Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku koja je udaljena dvestotinjak metara od te škole. Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se „prebacila“ u trgovačku školu.

 

 

U istoj ispovesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je „promašila“ školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Kako je jednom prilikom kazala odličan je đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za Jutjub. Preko „Minecrafta“ do najbrže rastućeg kanala na Balkanu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike