Šokantno! Hana i Petar odabrali ime za ćerku koje je pevačeva bivša u stvari htela?

23.05.2022

11:50

2

Dečak bi, sa druge strane, po tadašnjem planu nosio ime Grašovog pokojnog dede, Tonija

Šokantno! Hana i Petar odabrali ime za ćerku koje je pevačeva bivša u stvari htela?
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright ATAImages/ A.A./Jutjub/Jutarnji list

Otkako se pročulo da Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu, mnogi su oni koji su se pitali kog će pola biti, a onda i koje će ime nositi. Pošto se i to saznalo, međutim, prašina se nikako nije slegla, uzimajući u obzir to da je u planu da se devojčica zove Alba, kako je svojevremeno planirala pevačeva bivša, dugogodišnja izabranica, Danijela Martinović.

Ona je 2014. godine za „In Magazin" ispričala kako je to ime uzela u obzir, kao i Luce, a za dečaka - Toni, po Grašovom pokojnom dedi. Podsećanja radi, Danijela i Petar su i više od dve decenije proveli zajedno, a porodicu su i te kako planirali.

To je bila Danijelina velika želja, ali nije im se dalo.

- Stvarno, trenutno najveća želja u mom životu, evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi - pričala je Danijela tada, pa nastavila:

- Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno i lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije.

Danijela Martinović ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, naslednica Tončija Huljića i njen suprug Petar Grašo uskoro će postati roditelji devojčice, koju prema već brojnim medijskim napisima, planiraju da nazovu Alba. Muzičar je nedavno otkrio i da Hana kao trudnica uopše nije zahtevna.

- Ma ona je prekrasna u svakom smislu, ona ništa to, kao da se ništa ne događa - naglasio je bio Huljić, dotakavši se svoje trudne ćerke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike