Teodora Džehverović pokušala da se maskira u Pamelu, a mnogima više zaličila na Karleušu: Ista ona iz mlađih dana! (FOTO)

01.11.2022

15:26

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica se zapravo transformisala u ulogu čuvene glumice, junakinju Barb Vajer

Teodora Džehverović pokušala da se maskira u Pamelu, a mnogima više zaličila na Karleušu: Ista ona iz mlađih dana! (FOTO)
music_week_27082022_0199 - Copyright ATAImages/ M.S.

Mnoge naše poznate ličnosti podlegle su trendu makskiranja za zapadnjački praznik Noć veštica, pa su se tako pohvalile svojim transformacijama. U moru jednistvenih kostima, svojim "look"-om izdominirala je i pevačica Teodora Džehverović koja se preobrazila u Pamelu Anderson.

Teodora je imala potpuno drugačiju šminku, tanke obrve, plave oči, natapiranu plavu kosu i isfenirane šiške, a provokativni stajling - lateks tanga bodi - istakao je njene velike grudi, po čemu je Pamela i bila prepoznatljiva.

Inače, Džehverovićeva se transformisala u Pamelinu ulogu, junakinju Barb Vajer, dok mnogi korisnici ipak komentarišu da ih više podseća na Jelenu Karleušu.

- Ista Karleuša, - Karleuša iz mlađih dana - bili su samo neki od komentara dok je većina ipak šokirana koliko Teodora liči na Pamelu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike