Del Boj i Rodni više ne pričaju! Isplivao razlog kraha odnosa zvezda „Mućki": Javnost u šoku!

09.12.2022

06:45

0

Dejvida Džejsona i Nikolasa Lindhersta i dan-danas, usprkos svemu, mnogi ne mogu da razdvoje zbog serije u kojoj su se proslavili

Del Boj i Rodni više ne pričaju! Isplivao razlog kraha odnosa zvezda „Mućki": Javnost u šoku!
Dejvid Džejson i Nikolas Lindherst - Copyright Profimedia

Zvezde iz i danas mnogima omiljenih „Mućki", Dejvid Džejson i Nikolas Lindherst, prema navodima stranih medija u potpunosti su prekinuli svoj dugogodišnji prijateljski odnos. Iako su u popularnoj seriji igrali braću, pa kasnije nastavili da se druže iza kamera, čuveni Del Boj i Rodni sada više i ne govore.

Dvojac je posle snimanja za jednu humanitarnu akciju 2014. godine vremenom sve više gubio kontakt, pa ga na kraju i u potpunosti izgubio, prenosi „Mirror". Govoreći o njihovom drugarstvu, Džejson je i sam priznao da stvari uopšte više nisu kao pre.

- Kako to da kažem... On je nekako samostalniji. Eto, da se tako izrazim. Samostalniji je nego što je to ranije bio - glasile su njegove reči, zbog kojih je javnost ostala u šoku.

- Ne viđamo se koliko bih ja možda voleo, ali to život - zaključio je on.

Dejvid Džejson i Nikolas Lindherst, Profimedia
 

Veruje se da se Lindherst povukao kako iz javnog života, tako i društvenog, posle porodične tragedije. Podsetimo, sin Arči mu je preminuo 2020. godine od krvarenja u mozgu izazvanog akutnom limfoblastnom leukemijom.

Dejvid, s druge strane, tuguje i što s drugom više ne sarađuje.

- Mnogo mi to nedostaje. To nije bio posao, više „bleja" s društvom. Obožavali smo se - pamti on, prenose pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike