Glumac iz čuvene serije "Mućke" saopštio lepe vesti: Konačno sam izlečen!

23.05.2022

12:56

0

Autor: Marija Mitić

Patrik Marej saznao je da je oboleo od kancera prošle godine, a lekari su mu davali loše prognoze

Glumac iz čuvene serije "Mućke" saopštio lepe vesti: Konačno sam izlečen!
patrik - Copyright Profimedia

Patrik Marej, koji je u julu prošle godine oboleo od karcinoma pluća, konačno ima dobre vesti. Glumac kog naša publika pamti iz čuvene serije "Mućke", otkrio je da je na dobrom putu da se izleči od ove opake bolesti.

 - Hvala vam još jednom na vašim lepim porukama. Kao što znate, dijagnostikovan mi je rak pluća prošlog jula. Nakon operacije u oktobru, imao sam hemoterapiju kako bi se sprečio povratak raka. Tokom hemoterapije otkriven mi je još jedan tumor na jetri. Na moju sreću, ovaj nije bio povezan s rakom pluća i takođe je mogao da se leči. Prošlog petka sam bio kod svoje doktorke i rekla mi je da je rak pluća izlečen, te da se tumor na jetri smanjuje. Još nije sve gotovo, ali kao što možete zamisliti, prezadovoljan sam ovim najnovijim vestima. Zahvaljujući briljantnim lekarima i medicinskim sestrama, nadam se da ću prisustvovati konvenciji sledeće godine - napisao je presrećni Patrik na Tviteru.

 

 

Podsetimo, glumac Patrik Marej sasvim slučajno je saznao za svoju bolest, na rutinskom pregledu, zbog čega je početkom godine apelovao na sve da odlaze preventivno i redovno kod lekara.

 - Želeo sam da zadržim probleme za sebe, ali sada moram da podržim kampanju za preventivne preglede. Da nisam otišao na ultrazvuk, ne bih znao da u mojim organima raste nešto čemu je potreban dodatni pregled. Utvrđeno je prisustvo više tumora. Na moje iznenađenje, oni nisu bili maligni ali je skener pokazao da imam rak pluća. U međuvremenu sam operisan - napisao je on na Tviteru.

Profimedia
Patrik Majer i Džon Čalis

 - Sada tvitujem, a to ne bi bilo moguće da nisam otišao na ultrazvuk. Imao sam simptome koje bih povezao sa godinama i problemima usled 'slabog' stomaka. Molim vas, ne ignorišite simptome ako ne prolaze. Zahvaljujući lekarima, danas gledam u prelepi horizont koji i vi vidite - napisao je on tada.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike