Đani i Darko šokirali detaljima intime! Otkrili koliko su im trajali najduži i najkraći s*ks: Šokiraće vas odgovori!

08.12.2022

09:04

1

Oni su gostovali u emisiji kod Ognjena Amidžića, ali iskrene odgovore niko nije očekivao

Đani i Darko šokirali detaljima intime! Otkrili koliko su im trajali najduži i najkraći s*ks: Šokiraće vas odgovori!
Darko Lazić i Đani kod Ognjena Amidžića - Copyright Printscreen/ RTVPink

Radiša Trajković Đani i Darko Lazić kada su zajedno često naprave "lom" i daju povod da se o njima naširoko piše, a sada su ponovo šokirali svojom najdubljom intimom koju su podelili sa medijima.

Đani i Darko sada su pričali o tome koliko su im trajali najkraći, ali i najduži seks, a bez ikakvih ustezanja je prvi odgovarao Đani.

- Najkraći seks mi je trajao samo minut - rekao je folker i šokirao sve kod Ognjena Amidžića., a kako je ovako nešto priznao što, o čemu muškarci izbegavaju, odmah je usledio i Lazićev odgovor o odnosu koji mu je najduže trajao.

Printscreen/ RTVPink
Darko Lazić

- Najduže je bilo 15 minuta. Nema ni potrebe da bude duže - rekao je Darko, koji je posle veze sa Barbarom Bobak u romansi sa Katarinom, s kojom želi i decu o kojoj je rekao: 

- Ona je moja prva ljubav! Zabavljali smo se pre 14 godina, ali je nikad nisam zaboravio. S vremena na vreme smo bili u kontaktu, a sada smo ponovo zajedno. Srećan sam i zaljubljen. Sa njom mi je najlepše, ne bih se vratio nijednoj bivšoj - poručio je Lazić, koji ima buran ljubavni život proteklih godina otkako se razveo od prve supruge Ane Sević, a zatim i raskinuo veridbu sa Marinom Gagić.

Podsetimo, Darko je nedavno rekao da bi sledeće godine voleo da se ponovo ostvari kao otac već jedne ćerke i sina.

- Ona nije trudna, kao što se priča, ali svakako želimo da imamo decu - istakao je, dok je Đani rekao da bi loše prošao ukoliko bi ostavio suprugu Slađu.

Printscreen/ RTVPink
Radiša Trajković Đani

- Iznabadala bi me kada bih joj rekao da hoću da se razvedem. A i šta sad ima da se razvodim kada to nisam učinio za 27 godina, koliko smo u braku? Ako do sada nisam, neću nikad - zaključio je Trajković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike