Đanijevu Slađu čeka poklon od 130.000 evra kad izađe iz bolnice! Pevač baš odrešio kesu: To je od mene zbog stresa kroz koji prolazi!

09.11.2022

20:55

2

Nije žalio para za lukuznu mašinu

Đanijevu Slađu čeka poklon od 130.000 evra kad izađe iz bolnice! Pevač baš odrešio kesu: To je od mene zbog stresa kroz koji prolazi!
Radiša Trajković Đani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Radiša Trajković Đani se trudi da na bilo koji način olakša ženi Slađani ovaj period - samo što je saznala da mora na hitnu ugradnju stenta, on je između ostalog i ozbiljno odrešio kesu, pa joj „uzeo" čuvenog „majbaha" od 130.000 evra. Sa željom da što pre „opet bude ona stara", naručio je specijalno za nju „mašinu" koja košta koliko i prosečan stan u Beogradu.

- Slađi sam uzeo „mašinu", ali auto još nije stigao. To je poklon od mene zbog stresa kroz koji sada prolazi. Nećemo o cenama, ali svi znate koliko taj auto košta. Svi smo uz nju, kao i uvek, podrška porodice je u ovakvim trenucima svima važna. Bitno je da smo reagovali na vreme i da je Slađa u najboljim rukama - rekao je folker za „Republiku", prenose domaći mediji, koji prema rečima njegove supruge koja mora na operaciju mnogo više paniči od nje kada su takve stvari u pitanju.

- U poslednje vreme šta god da radim brzo se umorim i to mi je bio jasan znak da nešto nije kako treba. Kad sam imala problem s bubrezima, slučajno smo tokom pregleda saznali da se javio karcinom, pa sam morala na operaciju. Doktor mi je sada rekao da postoji neko zakrčenje i da je najbolja opcija da se ugradi stent...  Određena vrsta stresa postoji, to je normalno, ali uvek treba ostati smiren koliko je moguće - kazala je Slađa, pa dodala:

„Kod njega ne može bez poklona!"

- Đani je spremio poklon, kod njega ne može bez toga! To uvek radi kad se ovako nešto desi. Mislim, radi i kad su lepe okolnosti u pitanju, a ne samo moje operacije. U poslednje vreme sam više puta bila na klinikama, pa on tako smisli nešto, kupi i iznenadi me. Znam da je u pitanju auto, ali to još nije stiglo.

Slađana i Radiša Trajković Đani, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dosta se čeka, dao je silne pare iako sam mu rekla da nikako to ne radi. On je paničar bez obzira na to što možda mnogima tako ne deluje. Sinovi su staloženiji od njega, ali svi smo mi različiti - zaključila je Trajkovićka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike