Dok Viki uživa u direktorskoj stolici - mreže „gore" od komentara: „Nema 'leba od pevanja, nekretnine su nekretnine!"

09.04.2022

15:27

0

Pevačica zajedno sa suprugom već uveliko niže uspehe - dobili su i prestižno priznanje na ovom polju, a kako sve bolje posluju, uložili su i u marketing, prenose mediji

Dok Viki uživa u direktorskoj stolici - mreže „gore" od komentara: „Nema 'leba od pevanja, nekretnine su nekretnine!"
Viki Miljković - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Osim što je već dugi niz godina jedno od najpoznatijih imena sa domaće muzičke scene, Viki Miljković je i direktorka firme koja se uspešno bavi prodajom nekretnina. Na jednom Instagram profilu se, u vidu reklame, pojavila pevačicina fotografija koja tu njenu poziciju i dokazuje.

Uz istu, priloženi su i njeni podaci poput mejla, broja telefona... A Viki je, piše, direktor, kao i ovlašćeni prodavac.

Fotografija je ubrzo, prenose domaći mediji, zvaršila i na Tviter, pa su je i preplavili brojni komentari korisnika pomenute društvene mreže, navodi dalje „Telegraf". Posebnu pažnju je privuklo to što je Miljkovićeva, a ne njen suprug Taške, na čelu firme koja posreduje u prodaji neretnina gde je cena kvadrata najskuplja u Srbiji.

U Beogradu na vodi cena kvadratnog metra ide i do 10.000 evra, dok je najjeftniji oko 3.000.

„Zar ona nije samo kupila stan?", „Viki kad ustane prvo pošalje mejlove", „Svaka čast", „Nema 'leba od pevanja, nekretnine su nekretnine", „Prava direktorka, nema šta", samo su neki u nizu koji, čini se, nema kraja.

Printscreen Twitter
 

Podsetimo, Viki je kupila čak tri stana u Beogradu na vodi, a onaj u kom živi je već nekoliko puta pokazivala na društvenoj mreži Instagram. Sa suprugom, takođe, očito niže i velike uspehe na polju nekretnina - dobili su i jedno prestižno priznanje, pa kako sve bolje posluju, uložili su i u marketing.

Printscreen Twitter
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike