Kako je Viki za godinu dana zaradila 3.000.000 evra: Pevačici cveta biznis od Beograda, pa sve do Kariba!

19.03.2022

20:41

4

Članica žirija „Zvezda Granda" proširila je svoj biznis s nekretninama i na svetsko tržište, a to joj je, po svemu sudeći, bio sjajan potez

Kako je Viki za godinu dana zaradila 3.000.000 evra: Pevačici cveta biznis od Beograda, pa sve do Kariba!
Copyright Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Dok njene brojne kolege na razne načine pokušavaju da se oporave od manjka posla i silnih finansijskih gubitaka usled korone, Viki Miljković je navodno rešila da svoj biznis s nekretninama proširi i na svetsko tržište, pa za nju tako - nema zime. Prema pisanju „Kurira", mnogi su bogataši angažovali baš njenu firmu, pa pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške zadovoljno trljaju ruke.

Oni koji su upućeni u poslovanje ovog estradnog para kažu da se procenjuje da su oni za manje od godinu dana, koliko posluju s nekretninama, zaradili oko tri miliona evra. Viki, osim što prodaje stanove na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu, već nekoliko meseci, prema daljim navodima, posluje i na tlu Amerike, kao i na Karibima, te u Dubaiju. Ali, Miljkovićeva ne prodaje samo luksuzne stanove, već i vile - stoji na sajtu njene kompanije.

 

 

Čikago, Las Vegas i Los Anđeles su prvi gradovi u kojima oni s dubokim džepom mogu da pazare stan ili kuću preko kompanije čiji su vlasnici pevačica i njen muž. Viki, inače, nije vlasnica svih tih nekretnina, kao što mnogi misle, već s njihovim pravim vlasnicima ima ugovor o posredovanju pri prodaji, pa na osnovu toga ona i Taške uzimaju procenat (od oko tri odsto, kažu izvori bliski ovom paru za pomenute medije).

Cene

Luksuzni stanovi i vile koji su u ponudi njene kompanije nalaze se na ekskluzivnim lokacijama širom Amerike. Tako je cena jednog stana od 69 kvadrata u Los Anđelesu na Brodveju čak 555.000 dolara, što znači da je za metar kvadratni potrebno izdvojiti oko 8.000 dolara. Malo veći stan od 84 kvadrata košta 719.000 dolara, dok je najskuplja nekretnina ona na Oušen aveniji - za nju treba izdvojiti 1.500.000 dolara. Naravno, svi prateći elementi se plaćaju posebno, pa je tako cena parking-mesta u Čikagu procenjena na tričavih 50.000 dolara.

Viki Miljković i Taške, A.A./ ATAImages
 

Osim što učestvuje u posredovanju tokom prodaje, pevačicina firma nekretnine oprema nameštajem i svim ostalim detaljima po želji kupca, pa joj je i ovo dodatni vid zarade.

Ceca bi trosoban stan!

Viki je, podsećanja radi, svojevremeno izjavila da je započela biznis i u Dubaiju, gde ima svoje agente. Kako su mediji preneli, ona je potpisala ugovor o posredovanju pri prodaji s vlasnikom dva stana u najvišoj zgradi na svetu Burdž Kalifi, pa se i te nekretnine nalaze u ponudi njene kompanije. Takođe je objavljeno da je i Violetina kuma Ceca Ražnatović zainteresovana za kupovinu trosobnog stana u bogatom emiratu i da će to upravo uraditi preko Miljkovićeve.

Ceca Ražnatović ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo takođe - Viki i njen suprug Taške su nedavno prvi put dobili i prestižno priznanje na polju nekretnina. Oni su proglašeni najboljim prodavcima nekretnina u okviru Beograda na vodi, pa je time njihova kompanija dobila veliko priznanje i preporuke za dalji rad. Viki je razvila biznis, a među klijentima su pored Cece i druge njene kolege, pa oprema vilu Jelene Karleuše i Duška Tošića, Saše Popovića i drugih.

Ima zgradu u Nemačkoj, kuću na Bežaniji je prodala

Miljkovićeva se, nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj je godinama živela, uselila u ogroman stan u jednoj od dve kule u kompleksu Beograda na vodi. Pored njega, ona je kupila još dva stana, koja navodno izdaje. Procenjuje se da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra!, pišu pomenuti mediji. Zgrada, inače, poseduje i bazen.

Godine 2012. prodala je i stan na crnogorskom primorju u Miločeru i to za tadašnjih 50.000 evra, a 2015. je uložila novac i u kupovinu zgrade u Nemačkoj, gde rentira stanove. Da zarađeni novac voli da ulaže u nekretnine, potvrdila je svojevremeno za „Kurir":

- Racionalna sam u životu. Volim da pretočim novac u nešto što je opipljivo, a to su, pre svega, nekretnine. Ipak, ne volim mnogo da pričam na tu temu niti da licitiram s nekim sumama. Sve što imam zaradila sam na najpošteniji način, isključivo pevanjem.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike