Vesna Zmijanac otvorila dušu: Od koleginice traži pesmu, muvaju je samo mladići, a ove probleme ima sa Reljom i Nikolijom

22.07.2022

15:22

0

Pevačica ne skriva da joj je lepo u životu u svim segmentima, a ono što nema, pronaći će

Vesna Zmijanac otvorila dušu: Od koleginice traži pesmu, muvaju je samo mladići, a ove probleme ima sa Reljom i Nikolijom
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vesna Zmijanac je već dugi niz godina na estradi, a kako je priznala, pevanje joj vraća zdravlje i energiju. 

Pevačica je priznala da postoji jedna pesma njene kolegnice koju bi volela da je baš njena.

- Ima jedna od Emine Jahović 'Vukovi'. To je pesma koju kada sam čula, pomislila sam:'Ne daj Bože da sam je ja otpevala'. Nisam se čula sa njom, ali ovog puta je pozivam i molim da mi napravi nešto što meni treba, jer izgleda da samo ona to može. Teško je meni napraviti neku dobru, jer ja imam sve odlične i teško ih je prevazići. Ne mogu snimiti nešto ispod mojih hitova - ističe pevačica.

ATAImages / Milan Maričić
Vesna Zmijanac

Pevačica je priznala da ima nastupe zakazane do maja sledeće godine, ali većinu toga odbija jer želi da bude posvećena porodici, pre svega unukama. Ona je otkrila i da li su njen zet ili ćerka zahtevniji kada je u pitanju pripremanje za njih.

- Isti su mi jer su oboje vegeterijanci i oni su mi veliki problem pa moram za njih posebno. Nekada sam i ja bila vegeterijanka, kada su oni kod mene onda smo svi vegeterijanci, kada odu spremim i meso. Oni su od mene naučili da budu to. Kuvam im sve iz bašte. Vole sataraš, boraniju, sladak kupus... Sve domaće, organsko. Ja volim najviše sataraš sa domaćim piletom da jedem, ne volim slatkiše. Ne znam ništa da spremim slatko, čak ne spremim dobro ni palačinke - kaže pevačica za Pink.rs i dodaje:

- Kuvam Nikoliji, Relji, komšijama... Ove godine sam najviše na Bukulji, ne bih preživela u Beogradu na vrućinama od 40 stepeni. Tamo imam troje ljudi koji rade za mene i komšiluk koji voli moju hranu. Rea je babin pomoćnik, slaže krompir za musaku, a sada i ova mala počinje.

ATAImages / Milan Maričić
Vesna Zmijanac

Pevačica se osvrnula i na njen ljubavni život, te priznala da su samo mladi momci zaljubljeni u nju.

- U mene su zaljubljeni, a ja još se nisam pronašla. Samo me dečaci muvaju. Meni treba neka fina duhovna ljubav. To su najveće ljubavi - kaže pevačica i otkriva da li joj muškarci pišu i na društvenim mrežama:

- Da, udvaraju mi se i šalju mi redovno poruke. Ja njima pošaljem dva srca, poljubac, tri srca. Nisam izašla sa osobama sa Instagrama. Ne poznajem ja njih, a oni mene svi poznaju. Dođu tamo gde pijem kafu, pa i oni popiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike