Majka je morala da je ostavi u sirotištu! Vesna Đogani: Moja prva sećanja su tužna...

31.05.2021

18:42 >> 18:36

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je kratak period provela u Zvečanskoj, odakle su je uzeli kumovi

Majka je morala da je ostavi u sirotištu! Vesna Đogani: Moja prva sećanja su tužna...
Copyright Vesna Đogani ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica grupe Đogani, Vesna, progovorila je o svom nimalo lakom detinjstvu. Naime, ona je kao dete boravila u sirotištu, jer njena majka Sretena nije mogla da finansijski podnese dolazak deteta.

– Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život – kaže  Vesna i dodaje da je život nije mazio.

– Ja moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, kristili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje – kaže Vesna.

Printscreen Kurirtv

Kratkotrajno rastajanje od majke i odrastanje u nemaštini nije na Vesnu ostavilo vidljive posledice i traume, kaže ona na Kurir televiziji.

– Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim – kaže Vesna.

– Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red, rad i disciplina ključ uspeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posledice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaje – kaže Vesna.

– Kao majka i roditelj sa svojom decom muž i ja razgovaramo svakodnevno i pokušavamo da ih usmerimo na pravi put – navodi Vesna.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike