Dorćolci su je svi voleli, pa i Džej! Njena smrt ga je bila dotukla: „Šta sad da kažem, kad je više nema?" (VIDEO)

30.07.2022

12:09

0

Dubravka je pre više od dve decenije krasila njegov spot za pesmu „Gde ću sad, moja ružo", a preminula je nekoliko godina pre njega

Dorćolci su je svi voleli, pa i Džej! Njena smrt ga je bila dotukla: „Šta sad da kažem, kad je više nema?" (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski je nekoliko godina pre tužnog odlaska doživeo veliku tragediju pošto je preminula, kako ju je on zvao, „lepa Duda" - iz njegovog spota za pesmu „Gde ću sad, moja ružo". Prema tadašnjim napisima, ona je umrla u 44. godini, a kad je pevač za to bio saznao, bio je mnogo tužan što nisu stigli da se vide. 

U tom je periodu često bio mislio na nju, pa je verovao da je to, možda, bio neki znak. Sa druge strane, izvori su napominjali kako je Ramadanovki svojevremeno bio ludo zaljubljen u Dubravku, kao i ostali sa Dorćola. 

- Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mesto - rekao je bio tada izvor za domaće medije, pa nastavio o tome kako je dugo bio zaljubljen u nju, ali da nikada nije rekao kako je među njima bilo nečega. 

Samo prijateljstvo. 

- Nisam mogao da verujem kada sam čuo. Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je Bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema" - prenosili su domaći mediji pisanje „Stara". 

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike