Uskoro će dve godine otkako nas je Džej napustio! Njegova ćerka Marija drhtavim glasom progovorila o pevaču: Promenio mi se život iz korena

04.12.2022

17:53

0

Ona je otkrila i da li se priprema za svoju muzičku karijeru, te zbog čega još uvek nije ništa objavila

Uskoro će dve godine otkako nas je Džej napustio! Njegova ćerka Marija drhtavim glasom progovorila o pevaču: Promenio mi se život iz korena
Marija i Džej Ramadanovski - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine, te će za dva dana njegova porodica obeležiti drugu godišnjicu otkako nas je napustio.

Kako je poznato, Džej je preminuo u nedelju, a to je bio naziv i jedne od njegovih najlepših pesama. Njegova ćerka Marija ovaj dan baš zbog toga i ne voli.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Ramadanovski

- Jako sam emotivna, baš nešto ne volim nedelju otad. Nisam nijednu pesmu posle te izbacivala. Ne želim nigde da brzam, malo da se slegne sve to, malo mi je teško palo, spremam repertoar, trudim se, vežbam, radim na sebi - rekla je Marija, koja je istakla da joj se život mnogo promenio otkad je ostala bez oca:

Džej Ramadanovski ATAImages
Džej Ramadanovski

- Iz korena mi se promenio život, imala sam drugačiji ritam, non-stop smo se viđali, svima nam nedostaje, fali. Pogled na život mi se promenio, shvatila sam da nikad ne znaš šta može da se desi i da je svaki minut i svaki dan dragocen. Nastavila sam dalje jer moram, ali je teško - bila je iskrena Marija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike