Marina Tucaković i Džej se godinama nisu viđali: Iza toga se krije teška sudbina koja im je promenila živote

21.09.2021

13:55 >> 19:50

0

Prijateljica i menadžerka Ramadanovskog, Andrijana Tomanić, ispričala je za 24sedam kako je nastala pesma Nedelja, zašto su se Marina i Futa posvađali zbog

Marina Tucaković i Džej se godinama nisu viđali: Iza toga se krije teška sudbina koja im je promenila živote
Marina Tucaković i Džej Ramadanovski, 24sedam/D.B. Antonio Ahel/ATAImages

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je u nedelju 19. septembra, u 67. godini. Mnogima je vest o njenoj smrti teško pala, a od tog trenutka se priča i piše o njenom životu. Ona je “odgovorna” za neke od najvećih domaćih hitova, a Džeja Ramadanovskog je praktično stvorila.

pročitajte još

24sedam stupio je u kontakt sa Andrijanom Tomanić, ženom sa kojom je Džej decenijama sarađivao, a s kojom je proveo i poslednje godine života. Dočarala nam je kako je izgledalo druženje Marine i legendarnog pevača, te otkrila neke detalje koji nisu bili poznati javnosti do sad.

– Bili su baš kao prava familija, porodica. Verujem da bi Džeju bilo izuzetno teško da je sada živ i da čuje da Marine više nema – kaže nam Andrijana na početku razgovora i otkrila zanimljivost o hitu “Nedelja”, koji je Tucakovićeva napisala za Džeja.

Džej Ramadanovski, Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATA Images

– Zanimljivosti ima dosta, njih dvoje su sarađivali celog života. Eto, napravila mu je i tu “Nedelju” koja je i danas veliki hit. Sećam se, Džej mi je pričao da je bio kod Marine i Fute u studiju, ona je kuvala ručak, a njima je falio refren. I ona ga je napisala za pet minuta. Džeju je karijera počela od njih, od Marine i Fute – ističe Andrijana i otkriva kako je sve počelo:

– Pričao mi je Džej i kako su se upoznali. On je išao da proda neku bundu sa prijateljem iz kraja, da zarade pare. I taj prijatelj ga je poveo kod Marine, pa je kod njih kući rekao “Da vidite kako moj drug peva”. Džej je počeo da peva, Futa je uzeo gitaru… Oni su se posvađali! Futa je vikao “On je moj”, Marina “Ne, on je moj”, otimali su se oko njega (smeh). I onda su napravili prvu pesmu “Zar ja da ti brišem suze”, pa je Džej išao sa Marinom na festival, mislim da je “Mesam” bio u pitanju. I Džej osvoji treću nagradu publike, kao debitant, pojavio se prvi put.

Džej Ramadanovski, Antonio Ahel/ATAImages

Kako Andrijana kaže, u jednom trenutku su Džej i Marina prestali da se viđaju nakon njegove operacije srca, ali su stalno bili u kontaktu.

– Prestali su da se viđaju, nije išao kod nje kući jer je operisao srce 2017. godine. Marina me je tada non-stop zvala, ja sam bila u Beču, brinula je za njega i stalno pitala kako je. I malo posle Džejeve operacije ona je saznala da ima karcinom. Čuo se on svaki dan sa Futom, sa Laćom, bio je zabrinut. Njemu (Džeju) je mnogo teško palo i kad je Miloš, Marinin i Futin sin, umro. To je bio haos, strašno – seća se ona.

Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Na samom kraju razgovora Andrijana nam je rekla da se čula sa Futom nakon Marinine smrti.

– Čula sam se sa Futom, porukama, nisam htela da mu smetam, ali je odgovarao odmah. Ja sam mislila da će se izvući, koliko se borila žena. Tužna sam, iz dana u dan neko umire, masa ljudi, eto i Laneta Gutovića smo poznavali, baš je neko grozno vreme došlo – zaključila je Andrijana.

Andrijana Tomanić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju, 6. decembra 2020. godine, a mnogi su njegovu pesmu “Nedelja” povezivali sa danom njegove smrti. Nažalost, Marina je na isti dan u sedmici preminula.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti