Jelena Zana otvorila dušu o najranijem detinjstvu, roditeljima i prijateljima: Odgajile su me ustanove!

05.12.2022

21:21

0

Priznaje da joj je obdanište najlepši životni period, gde je stekla prave životne prijatelje sa kojima se i danas druži

Jelena Zana otvorila dušu o najranijem detinjstvu, roditeljima i prijateljima: Odgajile su me ustanove!
Jelena Zana - Copyright Printscreen/ RTVPink

Jelena Živanović poznatija kao Jelena iz grupe ''Zana'', prilikom gostovanja u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", koja se emituje na ''Blic'' televiziji, iznela je intimne detalje svog odrastanja i otkrila detalje iz svog detinjstva koje je provela u ustanovama, od jasli u kojima je bila od drugog meseca, preko obdaništa, pa do školskih dana.

Prisećajući se odrastanja, Jelena je otkrila da je tada stekla prave životne prijatelje, te da je kao mala bila znatiželjna i hiperaktivna, što se može zaključiti i po ožiljcima koje ima na svom telu.

- Mene su roditelji kasno dobili. U ono vreme, sedamdesetih odnonso sedamdesete godine, mama je imala trideset pet, a tata četrdeset godina. To je sada normalno, ali jedinicu dobiti u tom periodu je u najmanju ruku bilo čudno. Radni roditelji koji nisu imali svoje roditelje, oni su ratna deca tako da bake i deke nisam imala, mene su praktično, sada to možda zvuči ružno, ali zapravo ne, nije ružno, mene su ustanove gajile. U to vreme, ne znam da li to znaju ove današnje mlade majke, posle porođaja, majka je morala posle drugog meseca od porođaja da se vrati na posao. Pošto nisam imala bake i deke, prvo idem u jasle... To znači da to dvomesečno biće moraš u šest ujutru da pripremiš i vodiš u jasle da tamo o njemu vode računa. Posle ide obdanište i tako dalje - iskreno je ispričala Jelena Živanović.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Živanović

- Ono čega se sećam, što mi je prvo palo na pamet sada je moj prvi dan škole. Prvi septembar mene mama drži za ruku, spuštamo se niz stepenice ja kažem: "Mama je l' mogu da te pitam nešto?", kaže: "Pitaj me", "Kada ću ja u penziju?". Ona žena me pogledala onako... A sada sam ceo život u penziji praktično jer ja zaista mislim, nisam ni jedan radni dan imala jer ja radim ono što zaista volim. Posle sam razmišljala zašto sam ja to nju tada pitala, pa ja sam zapravo ceo život, od malena išla kao po obavezi, kao kad idem na posao, išla u određene ustanove jer moji roditelji nisu mogli da ostanu da me čuvaju - ispirčala je pevačica.

Jelena priznaje da su je institucije lepo vaspitavale, te da joj je upravo obdanište jedan od najlepših perioda života, jer je tamo stekla prave prijatelje sa kojima se druži i dan danas.

- Divna je stvar što smo iz obdaništa svi prešli u isti razred i to su neraskidive veze. To je nešto gde sam ja Jelena ista ona koja sam bila kada sam bila mala - ispričala je Jelena u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na ''Blic'' televiziji.

Printscreen/ RTVPink
Žika i Jelena

Podsetimo, Jelena Živanović je nedavno otvorila dušu i o zdravstvenim problemima, potomstvu i vantelesnoj oplodnji. Njena ljubav sa Žikom počela je još kada su bili kolege u bendu.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike