Žika Zana za 24sedam o prinovi u porodici: "Jelena i ja smo dežurni 24 sata"

02.11.2021

19:43

0

Poznati muzičar ističe da je jako srećan što mu je ćerka podarila unuku, ali i da postaje sve svesniji da je ušao u drugu polovinu svog života

Žika Zana za 24sedam o prinovi u porodici: "Jelena i ja smo dežurni 24 sata"
Copyright Grupa Zana Foto: Belkisa Beka Adulović

Zoran Živanović, poznatiji kao Žika Zana, nedavno je dobio drugo unuče. Njegova ćerka Marija i njen suprug Dušan dobili su devojčicu kojoj su dali ime Matea, a par već ima sina Filipa. Ovim povodom se Žika oglasio za 24sedam, te istakao da su njegova supruga Jelena i on "dežurni 24 sata" u slučaju da trebaju da pričuvaju unučiće.

Žika Zana Foto: Belkisa Beka Adulović
 

- Ne umem to da objasnim, pošto imam dve ćerke, onda mi je ovo lakše da shvatim (smeh). Filip (unuk) je princ, on ima tu ljubav i to je to, on nas je osvojio odmah, on je prvi. Ali apsolutno, čitava porodica, svi mi volimo i jedno i drugo, oduševljeni smo, kako bih vam rekao, nema lepše od ovoga. Sem te misli, kada shvatiš da si postao deda, pogotovo po drugi put, onda shvatiš da si na nekoj većoj polovini svog života, to je malo frustrirajuće, ali ništa strašno, takav je život i tako treba da bude - kaže Žika.

Instagram screenshot
 

Kako je istakao, ćerka i unuka se osećaju dobro, a Jelena i on uživaju u svemu što im priređuju.

- Ona se posle dva dana vratila kući, dobro su obe, stalno me zovu na video poziv da ih gledamo, Jelena i ja to posmatramo, uživamo, jedna radost, zaista. Mi smo po potrebi, dežurni smo 24 sata, kad pozovu, tu smo, snalazimo se, hvala Bogu. Divna je vest, ja sam gledao da to ne mora odmah da se objavi, ali u toliko vesti, ovo je bar lepo, voleo bih da nam se svima dešavaju takve stvari.

Žika Zana Foto: Belkisa Beka Adulović
 

Na kraju nismo mogli, a da ne pitamo Žiku da li su se slegli utisci posle nedavno održanog koncerta kojim su obeležili četiri decenije rada. Kako je poznato, oni su ovaj koncert posvetili Marini Tucaković, koja je zaslužna za postojanje grupe "Zana", a koja je preminula samo nekoliko dana pre nego što su Jelena i Žika sa svojim muzičarima stali pred publiku.

- Jelena ima jednu lepu rečenicu, da je to bilo jedno veče katarze. Neverovatno, sve je odisalo lepo, mi nismo morali ništa, samo da radimo naš posao, a publika je to doživela neverovatno. Bilo je veličanstveno, lepo, bilo je posvećeno Marini. Nije bila patos atmosfera, bilo je elegenatno i sa puno emocija - zaključio je Žika.

Jelena i Zoran Živanović ,,Zana" ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike