Jelena Zana o bolesti i vantelesnoj oplodnji: Nisam želela više da se upuštam u to

03.12.2022

20:14

0

Kako ističe, hormonski disbalansi su dovodili do toga da se ne oseća dobro u svom telu

Jelena Zana o bolesti i vantelesnoj oplodnji: Nisam želela više da se upuštam u to
Jelena Živanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Živanović, poznatija kao Jelena Zana, retko je pričala o svom privatnom životu, a tema potomstva je nešto što ona nikada nije želela da diskutuje javno.

Međutim, ona je sada otvorila dušu, te priznala da se susrela sa zdravstvenim problem, baš kada je radila ispitivanja o tome zašto ne može da ostane u drugom stanju.

Printscreen/ RTVPink
Žika i Jelena Zana

- Otkrila sam usled svih tih ispitivanja da ja u stvari imam hašimoto i da se to pretpostavljam odrazilo i na to da ja ne mogu da ostanem u drugom stanju - rekla je otvoreno i iskreno Jelena.

Ona je objasnila i kako se osećala posle vantelesne oplodnje, te zašto nije želela da tom procesu pruži još jednu šansu.

- Posle jedne vantelesne koja je kao što se zna neuspešna ja nisam želela da se upuštam više u sve to jer ti hormonalni disbalansi su mene dovodili do toga da apsolutno to nisam bila ja - ispričala je ona u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja će tek biti emitovana, te dodala:

- Rekla sam ako je Bog rekao ovako... Žika ima dve ćerke, sada je postao i deda.

ATAImages/ A.A.
Jelena Zana

Podsetimo, ljubavna priča Jelene i Žike počela je davno, dok su još bili samo kolege u bendu. Od samog početka - vladao je kompromis. 

- Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili. Sve ono što nam se ne sviđa kod onog drugog uspeli smo da akumuliramo i da živimo sa tim. To je glavni uspeh opstanka dvoje ljudi - ispričala je svojevremeno ona

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike