Zaplakali u emisiji : Jelena i Žika "Zana" otkrili kako je izgledao prvi susret sa Marinom Tucaković

26.09.2021

15:55

0

Autor: Marija Mitić

- Ušla je dama u bundi, sa bocom viskija.

Zaplakali u emisiji : Jelena i Žika "Zana" otkrili kako je izgledao prvi susret sa Marinom Tucaković
Copyright ATAImages/ A.A.

Grupa "Zana" sinoć je u Beogradu održala jubilarni koncert povodom 40 godina postojanja. Žika i Jelena ovaj koncert posvetili su Marini Tucaković, koja je nedavno preminula, a koja je glavni "krivac" za nastanak grupe kao i njenih mnogobrojnih hitova. Naša čuvena autorka prvu pesmu napisala je upravu za grupu "Zana" - legendarni hit "Dodirni mi kolena".

Žika i Jelena gosti su u današnjoj emisiji "Premijera", a na samom početku muzičar se prisetio susreta sa Marinom, koji datira od pre 40 godina. I njemu i Jeleni krenule su suze posebno kada je puštena pesma "Vlak".

Printscreen/ RTVPink
 

- Ušla je dama sa bocom viskija u bundi, mislili smo da je to direktorka radija. Podigla je noge na miksetu i ispostavilo se da je to bila Marina Tucaković. Poslušala je materijal, bila u studiju par minuta, ostavila kućni telefon i rekla da dođemo kod nje kući. Rekla je da oseća dobru energiju kod nas, počeli smo praktično da živimo zajedno. Ona je napisala oko šest hiljada tekstova, uvek je bila dopisni član ''Zane'' - priča Žika, na šta se potom nadovezala Jelena:

Printscreen/ RTVPink
 

- Ne zovu je za džabe mama. To je iz milošte i jer je ljudi osećaju, osećaju je kao mamu. Ona je povezala i Natašu Gajović i Natašu Živković i mene, ona je zaista mama - dodala je Jelena koja se zatim osvrnula na upoznavanje sa Tucakovićevom.

Printscreen/ RTVPink
 

- Prvo sam upoznala Marinu, pa tek onda Žiku. Marina mi je rekla da ''Zana'' traži novu pevačicu, za jedan rođendan sam dobila pet ''Dodirni mi kolena'' ploča. Pitala me je Marina ''Da li bi ti pevala u Zani'' - to je bio šok za mene. Dvoumila sam se, jer nisam bila spremna za toliko veliku stvar. Marina je bila prva osoba koja me gurnula u taj svet - prisećala se sa setom Jelena.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike