Potez Marije Kilibarde o kom se priča: Privukla svu pažnju zajedničkom fotografijom s izabranikom - i to kakvom! (FOTO)

19.02.2022

12:55

0

Voditeljka već izvesno vreme uživa u ljubavi sa sinom predsednika FK Partizan, te poznate glumice

Potez Marije Kilibarde o kom se priča: Privukla svu pažnju zajedničkom fotografijom s izabranikom - i to kakvom! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić već izvesno vreme uživaju u ljubavi. Do sada, međutim, javnost nije imala mnogo prilika da ih vidi zajedno i na Instagramu. Voditeljka se maksimalno potrudila da svoju vezu sačuva od znatiželjnih pogleda.

Iz tog razloga, mnogi su se iznenadili pošto je ipak objavila izuzetno romantičan prizor. Par deluje kao da i ne zna kada je fotografija nastala, a koliko je veza jaka - i više je nego očigledno.

- Lonac i poklopac, što se kaže - prokomentarisala je glumica Anđelka Prpić Marijinu objavu, koja je za kratko vreme prikupila i ogroman broj lajkova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Podsetimo, Marija i Bane su planirali da se venčaju krajem oktobra protekle godine u jednom luksuznom prestoničkom hotelu (ime poznato redakciji), otkrio je 24sedam. Međutim, zbog čitave situacije sa koronavirusom, odložili su veselje za neke malo mirnije dane.

Sa druge strane, u ekskluzivnom intervjuu za naš portal, glumica Ljiljana Dragutinović istakla je da za buduću snaju ima samo reči hvale.

– Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna, čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno – rekla je Ljiljana tada za 24sedam, te priznala da se raduje tome da joj sin i snaja podare uskoro i unučiće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike