Džidža umalo da se pojavi u finalu „Zvezda Granda"! Progovorila o poznatom ocu, pa i Ceci: Uvek je za mene bila nedodirljiva!

13.06.2024

11:55

0

Baš zato bi, da se danas upusti u ovaj talent-šou, birala Ražnatovićevu za mentorku

Džidža umalo da se pojavi u finalu „Zvezda Granda"! Progovorila o poznatom ocu, pa i Ceci: Uvek je za mene bila nedodirljiva!
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Stojković Džidža, pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, ispratila je i ovogodišnje finale „Zvezda Granda", te ozbiljno nahvalila pobednicu Šejlu Zonić. Razgovarajući za jedne medije i na razne druge teme, otkrila je da se nada da će porodica na leto pazariti nekretninu na morskoj obali, kao i da će ona svoje studije privesti kraju.

Vreme će provoditi „i radno i paradno" - svirki se već nagomilalo, a ona se dosta i uželela mora i plaže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dzidza (@dzidza_official)

 

- Više ću da gledam da odmaram, jer sam imala puno obaveza oko fakulteta i oko nekih mojih stvari, pesama i spotova i malo sam željna mora, volela bih da tamo provedem neko vreme. Imam nekih zakazanih svirki u Bosni i Crnoj Gori i gledaću da to sve lepo završim i da hvatam ono između – počela je Džidža, koja bi pred letovanje iskoristila slobodne dane i za provod u kući na Avali.

Ipak, postoji jedan uslov za to.

- Na Avalu ne idem dok ne napunimo bazen. Trebalo bi da se uskoro napuni vodom pošto smo imali neko renoviranje, pa ćemo malo biti gore. Inače, o svemu tome se isključivo ja pitam i još uvek ne možemo da sipamo vodu. Ali najavljuju neka zahlađenja, pa taman verujem da će za nekih desetak dana sve biti okej – objasnila je pa nastavila o želji da njena porodica uskoro kupi kućicu na nekoj morskoj obali.

Da se ona pita, pak, pazarila bi jednu u Neumu.

- Ako Bog da, to bih jako volela. Meni je to životni san... U Bosni u Neumu (smeh). Tu mi je blizu baka u Konjicu i onda bih tako, ali i u Crnoj Gori, što da ne. Moja majka je Crnogorka, tačnije Hercegovka i, onda bih ja volela i u Crnoj Gori. Bilo gde, zaista, ali da je tu, na Balkanu. Nadamo se da će realizacija plana biti uskoro - rekla je Aleksandra za „Grand", posle čega se osvrnula na „Zvezde Granda" i naglasila da je među očevim finalistima bilo i njenih favorita, u stvari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dzidza (@dzidza_official)

 

- Publika je ove godine zaista dobro izabrala. Bila je izuzetno jaka sezona. Moram da priznam da poslednjih četiri, pet sezona nisam ni gledala jer smatram da se ništa specijalno nije ni dešavalo, ali ova sezona je stvarno bila jaka. Imala sam svoje favorite, ne samo zato što su bili Draganovi, već su mi prosto legli. Đula mi se dopala zbog te njene plave prirodne kose. Stil koji je pevala, malo Šemse malo Stoje, dugo se nije forsirao u „Zvezdama Granda“ i to mi je bilo fantastično. Sidik mi je bio takođe fenomenalan sa sevdalinkama – nabrajala je, pa se dotakla pobednice:

„Samo neka tako nastavi!"

Šejla Zonić s mentorkom Cecom Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Šejla je stvarno jedan umetnik. Skoro sam pročitala da je magistrirala na Muzičkoj akademiji što ću valjda i ja uskoro konačno da uradim. Ona je kompletan jedan muzičar i samo neka nastavi, samo neka ne nestane, što bi se reklo. Želim joj svu sreću, zaista, a nadam se da će sada biti bolje te naredne sezone „Zvezda Granda“, da se kandidati ugledaju na ovu sezonu koja se završila.

Potom, otkrila je i kako je Bosanac komentarisao glasanje.

- Trebalo je da idem sa njim na finale, ali sam bila sprečena. Kada sam došla kući i vratila snimak pevanja, uglavnom su nam se i poklopila mišljenja. I meni i njemu. Mi smo od starta rekli da će Šejla pobediti. Realno, stvarno je dobra, nema tu priče. Meni možda Đulin fazon više leži, ali u globalu cura je svaka čast – izjavila je za pomenute medije pevačica,  koja sa mentorkom pobednice, Cecom Ražnatović, nije ni u kakvom kontaktu.

Ceca Ražnatović, ATAImages/M. M.
 

- Nemam kontakt sa njom. To su sve ljudi koje poznajem, kao i Anu Bekutu, Snežu Đurišić, ali sada ja da zovem, to nemam običaj. Svakako ako čestitam Šejli, čestitke idu i njoj - prokomentarisala je, nastavivši o tome da li bi ponovo okušala svoju sreću u ovom formatu.

- Ne dolazi u obzir. Pa ja sad više ne bih mogla da istrpim ničiju kritiku, jer prosto sam formiran i obrazovan pevač i baš ne bih mogla da istrpim da sad meni neko drži predavanje... Šalim se. Ali kada bih recimo birala mentora, birala bih Cecu zato što je ona za mene uvek bila nedodirljiva. Nikad ja nju nisam ni poznavala, za razliku od Bekute ili Sneže koju znam od malih nogu. Ali ipak ne bih učestvovala ponovo u takmičenju.

Oca, kaže, ne bi stavljala u tu ulogu (mentora).

„Nema šanse!"

Dragan Stojković Bosanac, ATAImages/ A.A.
 

- Šta će, Dragan mi je životni mentor, još da mi bude i ovako, nema šanse -rekla je onda, koja se uprkos pojedinim tvrdnjama ipak konsultuje sa njim, kada je njena karijera u pitanju.

- On meni ne vodi karijeru u smislu šta ću ja da kažem, da obučem, kako ću da se ponašam, ali u studiju se i te kako meša. I te kako je tu. I slušam ga, samo da li valja ili ne valja (smeh). Dovoljno - zaključila je Stojkovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dzidza (@dzidza_official)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike