„Karleuša, Sanja Kužet, a Keba nikako!" Bosanac ima listu: Evo ko mu i koliko nedostaje u Zvezdama Granda! Dotakao se i ćerke Džidže (VIDEO)

08.06.2024

22:30

0

Našalio se kako njegova naslednica „danas i ne bi tako daleko dogurala" - zbog njega

„Karleuša, Sanja Kužet, a Keba nikako!" Bosanac ima listu: Evo ko mu i koliko nedostaje u Zvezdama Granda! Dotakao se i ćerke Džidže (VIDEO)
Dragan Stojković Bosanac - Copyright 24sedam / N. V.

Dragan Stojković Bosanac u finalnoj noći „Zvezda Granda" prisetio se i pojedinih kolega s kojima iz ovog ili onog razloga više „ne deli klupu".

Upitan ko mu najviše nedostaje: Sanja Kužet, Jelena Karleuša, Dragan Kojić Keba... Nije prezao, kao po običaju, da odgovori.

- Jelena mi fali, Sanja Kužet, a Keba ne, uopšte - nasmejao se on pred okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, a potom, dotakao se i ćerke Džidže pa sve dodatno nasmejao rekavši kako „da se on pita, danas bi ona brzo ispala iz ovog talent-šoua".

- Što se mene tiče, odmah bi ispala. Šalim se, naravno. Džidža je divna devojka, divan pevač, obrazovana, zbrinuta i njoj ne trebaju kontroverzni biznismeni koji će joj praviti karijeru - naglasio je Bosanac.

Kako je još tekao razgovor s ovim članom žirija „Zvezda Granda" pogledajte u sledećem videu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike