Bosanac otkrio ogromnu cifru koju je zaradio na jednom veselju! Tada je potkačio kolege: Nisu smeli da izvade novac na sto

03.06.2024

22:49

0

Sve se odigralo spontano

Bosanac otkrio ogromnu cifru koju je zaradio na jednom veselju! Tada je potkačio kolege: Nisu smeli da izvade novac na sto
Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragan Stojković Bosanac povremeno ispriča neku anegdotu iz višedecenijske karijere.

Harmonikaš je sa mnogim pevačima sarađivao, a takođe zna i brojne detalje o zaradama sa privatnih veselja, o kojima se i dan-danas priča.

- Pevači uglavnom pogode pet, šest pa i do 10 puta više tezgu od muzičara, oni su čudo - jasan je bio Bosanac i opisao šta se jednom prilikom desilo u Americi.

- Te godine nisam hteo da idem u Ameriku, ali sam ipak otišao. Bio sam i na primorju gde je došao neki Mile, koji je doputovao iz Njujorka. Tada ja pogodim veći honorar i od Nade Topčagić i Radiše Uroševića - otkriva Stojković.

ATAImages/Antonio Ahel
Radiša Urošević

 

Tada su nastupali i Radiša Urošević, kao i Nada Topćagić, sa kojom se Bosanac kladio.

- Kladio sam sa Nadom ko ima više para, jer se podrazumevalo da su oni više uzeli. Rekao sam da svi izvadimo i stavimo na sto ko je koliko zaradio - i da pobednik uzme sve. Nisu smeli. Tada sam zaradio pare koje su sada red veličine 80.000 evra - priznao je Bosanac za Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Stojković Bosanac

 

 

Podsetimo, pevač je dosta prijatelja stekao na estradi, a jedno takvo je preraslo u kumstvo.

Nakon što je upoznao Nadu Obrić sa kojom je i sarađivao, postali su kumovi, a Nada je pričala o njihovim dogodovštinama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike