Ovo je bivši muž Gorice Nešović: Pokojna voditeljka je s njim dobila sina, a ovako je nekad pričala, posle njihovog razvoda (FOTO)

04.12.2022

14:45

0

Mnogi pamte kako je rekla da je dobro s nekadašnjim partnerima ostati u korektnim odnosima, ali ne samo zbog dece

Ovo je bivši muž Gorice Nešović: Pokojna voditeljka je s njim dobila sina, a ovako je nekad pričala, posle njihovog razvoda (FOTO)
Gorica Nešović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Gorica Nešović je deset godina bila u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom. Par je dobio sina Marka, a nju je roditeljstvo i te kako bilo promenilo. Posle razvoda, naslednik i ona su živeli zajedno, a o tome sa čime se sve suočila posle kraha zajednice - objasnila je u okviru svog bloga.

‒ Kad sam se razvela, upala sam u status „samohrane majke“. Kako to glupo zvuči, kao – hrani se sama. Ima i gora varijanta – raspuštenica. Raspuštena, radi šta hoće. Ponižavajuće ‒ pisala je sada pokojna Gorica, sa čijim se tužnim odlaskom javnost i dalje teško nosi.

Ona je bila i konstatovala kako se za muškarce koji žive sami sa decom uglavnom kaže samohrani roditelji, dok žena koja je u istom položaju izaziva sažaljenje.

„Šta će, jadna, sama“

‒ Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju – nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi ‒ pričala je ona svojevremeno, napominjući da je srećna što je sama mogla da odlučuje o svojoj sudbini i ne zavisi ni od koga.

Slobodan Nešović Loka, Printscreen K1
 

Na nekadašnju veliku ljubav Gorica se javno nikada nije žalila. On se kasnije ponovo oženio, osnovao drugu porodicu, a ona je u svom blogu otkrila kako gleda na alimentaciju.

‒ Alimentacija, kakva ružna reč. Asocira na nešto mučno, nemoguće, na bol u stomaku, na nepravdu, na sistem koji ne funkcioniše. Više zvuči kao bolest, nego kao pravda za decu. Alimentacija kao demencija... Da se razumemo, ne duguju oni te pare svojim bivšim ženama, već svojoj, zauvek, deci - istakla je bila mnogima i dalje omiljena radio-voditeljka.

Podsetimo, Godica Nešović je preminula 6. oktobra tekuće godine. Sahranjena je na groblju Orlovača u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike