Potresan govor Goričinog prijatelja na komemoraciji: Ohrabrilo me je kada sam čuo da je operacija prošla kako treba (VIDEO)

11.10.2022

11:36

0

Autor: Marija Mitić

Poznatoj radio voditeljki danas su brojni poštovaoci, saradnici i prijatelji uputili poslednje zbogom

Potresan govor Goričinog prijatelja na komemoraciji: Ohrabrilo me je kada sam čuo da je operacija prošla kako treba (VIDEO)
komemoracija Gorica Nešović (12) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Danas je u Domu omladine u Beogradu, održana komemoracija radio voditeljki i novinarki Gorici Nešović, na kojoj su bile njene brojne kolege, prijatelji i najuža porodica.

Potresne govore su održale Goričine kolege i prijatelji, između ostalih i Saša Mirković Mici, bivši direktor radija B92.

- Pre 20 dana sam sreo Dragana koji me obaveštava da je operacija prošla kako treba, da si već počela da se kačiš sa medicinskim sestrama i buniš se protiv bolničkog režima. Obojica zaključujemo da je to ohrabrujući znak da je sve kako treba... - počeo je Mirković.

 - Veran mi saopštava vest koju niko od nas nije želeo da čuje. Zajedno sa Draganom i Jelicom pravi vajber grupu koju naziva "Gorica u našim srcima". Prvu verziju tvoje biografije piše Živana, a Jelica je kao, redaktorka "Ritma srca" prerađuje i uobličava - saopštio je Mirković.

24sedam/Katarina Mihajlović
Saša Mirković Mici

Od voljene koleginice inače su u Dom omladine došli da se oproste i kolege Dragan Ilić, Rada Đurić, Voja Nedeljković, Nataša Miljković, Ivana Zarić, glumac Bojan Dimitrijević i drugi.

Podsećanja radi, Gorica Nešović je preminula 6. oktobra, u 59. godini života, a poslednjih nekoliko godina vodila je bitku sa dijabetesom.

Rođena je 15. maja 1964. u Beogradu. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B. Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu. Potom se vratila na Studio B, te je radila i kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

Slušaoci Prvog programa Radio Beograda mogli su da prate emisiju "Buđenje" koju je uređivala i vodila sa prijateljem i kolegom Draganom Ilićem, odakle su se preselili na radio Indeks. Objavila je tri knjige. Ima sina.

U video snimku ispod pogledajte šta je Mirković ispričao kako je izgledao radni dan sa Goricom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike