Jelena bin Drai zbog „orlova" zgazila na svoju reč: „Upecana" na Mundijalu, a evo i s kim! (FOTO)

03.12.2022

13:55

0

Iako je dala obećanje da se onlajn neće pojavljivati, prethodne večeri je ipak „osvanula" na jednom profilu

Jelena bin Drai zbog „orlova" zgazila na svoju reč: „Upecana" na Mundijalu, a evo i s kim! (FOTO)
Jelena Bin Drai - Copyright Jelena Bin Drai ATAImages/Antonio Ahel

Jelena bin Drai je svakako ostavila svoje pratioce u šoku pošto je istakla da se neće pojavljivati onlajn izvesno vreme. Supruga šeika Saida maksimalno se posvetila životu bez društvenih mreža, te porodici koju je osnovala s bogatim izabranikom. 

Međutim, prethodne večeri je i ona pomno pratila meč između Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Kataru, a dokaz za to je - „stori" s Instagrama njenog okruženja. Najpre je isplivalo da je nekadašnja mis Srbije pristigla je u Katar sa ocem Predragom, bratom Peđom i njegovom suprugom Rankom.

Zatim se na pomenutoj društvenoj mreži zajedničkom fotografijom s njom i Rankom pohvalio i Nikola Stojilković, suprug Danice Karić.

Jelena bin Drai s prijateljima u Kataru, Instagram screenshot / nikolastojilkovic
 

Podsetimo, Jelena se oprostila s prastiocima još godinama unazad, ističući koliko je zahvalna što je odrasla bez tehnologije, prenosili su mediji.

- Vraćam se tom stilu života i živeću bez društvenih mreža... Za one koji vole moje savete o ishrani, zdravlju, lepoti i modi, još uvek možete da me nađete na mojim poslovnim nalozima. Privatni profil ću ugasiti. Želim da provodim više vremena sa porodicom, prijateljima, kućnim ljubimcima, da uživam u mojoj organskoj bašti, čitam knjige, jašem... - poručila je bila ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike