Poznati bodre srpske fudbalere u odlučujućoj utakmici u Kataru: Svi k'o jedan (FOTO/VIDEO)

02.12.2022

20:18

0

Poznati iz teretane, lokala, kreveta prate fudbalere Srbije

Poznati bodre srpske fudbalere u odlučujućoj utakmici u Kataru: Svi k'o jedan (FOTO/VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/instagram/minajoksimovic/Pixabay

Fudbalska reprezentacija Srbije je sa početkom u 20 časova krenula u borbu sa Švajcarskom, na stadionu "974" i ove noći naši fudbaleri igraju najvažniji meč za opstanak na Mundijalu.

Poraz od Brazila i nerešena utakmica sa Kamerunom je svima teško pala, a večeras su sve oči uprte u srpske fudbalere. Poznati netremice prate svaku sekundu utakmice i navijaju za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pevačicu Mariju Šerifović su obaveze odvele na Jahorinu, ali utakmicu ne propušta, te je pružila podršku našim fudbalerima putem Instagrama. 

Njena prijateljica Jovana Pajić iz svog toplog doma prati utakmicu, a pevačica je podelila zanimljiv detalj, da i njena mačka pomno prati kretanje lopte, te bi i ona da zaigra fudbal. 

Dok Jovana i Željko Joksimović sa tribina u Dohi bodre naše fudbalere, pevačeva ćerka Mina je podelila snimak iz jednog lokala, gde sa prijateljima prati utakmicu. 

 

 

Voditeljka Dea Đurđević je sa svojom majkom i ekipom prijatelja u srpskoj prestonici prati prenos i vatreno navija za naše fudbalere. 

Pevač Sloba Radanović, reper Cvija, ali i voditeljka Nina Seničar koja je u teretani, takođe ne propuštaju ovu utakmicu koja je odlučujuća za opstanak naših fudbalera na Svetskom prevenstvu. 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike