Mitrović je dobar „lažov“, nadam se da ćemo to videti i protiv Brazila! Radonjić "zapretio" i saigraču iz Torina!

16.11.2022

15:49

0

Autor: A. S.

Među orlovima sjajna atmosfera

Mitrović je dobar „lažov“, nadam se da ćemo to videti i protiv Brazila! Radonjić "zapretio" i saigraču iz Torina!
Nemanja Radonjić - Copyright fss.rs

Fudbaleri Srbije juče su doputovali u Bahrein gde ih očekuje poslednja provera pred početak Svetskog prvenstva, sa tamošnjom reprezentacijom, a potom putuju u Katar. Svi željno iščekuju početak Mundijala i prvi meč, koji će Srbija igrati 24. novembra od 20 sati sa ekipom Brazila.

Ipak, pre toga, orlove u petak od 16.30 očekuje meč sa Bahreinom, a napadač Torina Nemanja Radonjić ističe da je u prethodnom periodu razmišljao samo o Mundijalu.

- Često sam ovih dana pričao sa klupskim drugovima iz Torina na temu Mundijala. Vlašiću nikako nije jasno kako to da uvek imamo fenomenalne igrače, a nikada ništa nismo napravili na velikom takmičenju. Možda je sada pravi trenutak. Rikardo Rodrigez je jedan od najiskusnijih u reprezentaciji Švajcarske, moguće je da ćemo biti direktni rivali na terenu - kazao je Radonjić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije, pa dodao:

- Šalio sam se njim, rekao sam mu da je gotov. Priznao mi je da ne voli da igra protiv mene ni na treningu. Cenim ga kao igrača, ima odličnu tehniku za jednog defanzivca, ume da iznese loptu i često u Torinu gradimo akcije koje počinju od njega.

Inače, da je odlična atmosfera pred najvažniju fudbalsku, svetsku smotru, bilo je jasno i nakon akdrova iz aviona i karantina, gde se vidi kako više od 20 igrača provodi slobodno vreme uz jednu društvenu igru.

- Iskreno, ja ne učestvujem jer ne volim te društvene igre, ali obavezno stojim sa strane i pratim šta se dešava. Zanimljivo mi je da vidim ko se najviše nervira. Recimo, u Mafiji je poenta da se dobro laže. Pošto je Mitar obično među najboljima, nadam se da će umeti da slaže i Brazilce na terenu, a posle toga Kamerunce i Švajcarce - istakao je Radonjić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike