Jelenin recept za uspešan brak! Progovorila i o suprugu policajcu: To je bio naš dogovor od samog početka

26.06.2021

19:58 >> 18:50

0

Pevačica od izabranika Miljana Vukovića nikada nije tražila da se pojavljuje u medijima, iako je to veliki deo njenog poziva

Jelenin recept za uspešan brak! Progovorila i o suprugu policajcu: To je bio naš dogovor od samog početka
Copyright Jelena Kostov ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Kostov već godinama uživa u braku s Miljanom Vukovićem.

Pevačica i policajac, sudbonosno „da” izgovorili su jedno drugom daleko od očiju javnosti 2017, te dobili i sina Miliju, a gotovo se nikada u javnosti nisu pojavili zajedno – što je za nju veliki „plus”, kako im ljubav, naglašava, baš zato i traje.

Pročitajte još:

– Nema tu neke intrige. Nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji i, ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trenutka ne tražim od njega da se slika i pojavljuje po medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav – kaže Jelena.

Recept za uspešan brak

– Kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: „Moj je medijsko neeksponiranje”, jer kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola – tvrdi ona u „Magazinu In”, pa dodaje: Mi taj odnos koji je divan gajimo godinama i stvarno sam rekla da ću ostati dosledna tome i nikad se javno neće eskponirati i time mi je pokazao svoju veliku ljubav – zaključila je Kostovka.

Jelena Kostov, Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike