Jelena Kostov se povukla sa estrade! Okrenula novi list i otkrila šta joj se dešava: Ne mračim se lošim stvarima (FOTO)

20.06.2022

06:30

0

Pevačica je za 24sedam ispričala u čemu uživa, kako sina priprema za dolazak sestre na svet, a estradna dešavanja je ne dotiču

Jelena Kostov se povukla sa estrade! Okrenula novi list i otkrila šta joj se dešava: Ne mračim se lošim stvarima (FOTO)
Jelena Kostov - Copyright Instagram screensot / kostovjelena

Jelena Kostov je pre dva meseca rešila da se povuče iz javnosti, nakon veoma aktivnog perioda, te da uživa u najlepšim, trudničkim danima. 

Posle dužeg vremena oglasila se za 24sedam, pa nam je otkrila šta joj se dešava u životu, kako priprema sina Miliju za dolazak sestre na svet, ali i da li prati estradna dešavanja, pogotovo ona vezana za njene koleginice Milicu Pavlović i Anu Nikolić.

Privatna arhiva/Jelena Kostov
Jelena Kostov

- Jesam se povukla i jako mi prija. Prvi put u životu sam apsolutno van svih dešavanja, ne čitam novine, ne mračim se lošim stvarima jer, morate priznati, živimo u takvom vremenu da, kako otvorite oči, čujete loše vesti - kaže Jelena i nastavlja:

- Okrenula sam novi list, u kom nema uspavljivanja i buđenja uz mobilni telefon i gubljenje dragocenog vremena na stvari koje me se ne tiču. Verujte mi, svako ko želi da se posveti sebi, to mu je prvi korak ka tome.

Kako kaže, uživa sa sinom, a otkriva nam i kako joj napreduje trudnoća.

- Družim se sa predivnim i meni dragim ljudima, sa sinčićem na najbolji mogući način iskoristim dan, a spremamo se i za dolazak seke (smeh). Druga trudnoća je totalno drugačija od prve - ističe pevačica za 24sedam i nastavlja:

- Sada sam više u fazi mirovanja, otkazala sam sve nastupe onog trenutka kada sam saznala da čekam bebu, dok sam u prvoj trudnoći pevala do sedmog meseca. 

Jelena sa svojim suprugom ima sina Miliju, koji je u februaru napunio pet godina. Iako starija deca obično budu ljubomorna na to što će nova beba doći u njihov život, kod njega, kako ističe pevačica, to nije slučaj.

- On je, naravno, presrećan što će dobiti sestru. A i meni je bila to najveća želja, da imam dečaka i devojčicu, i to mi se sad ostvarilo. Mogu samo Bogu biti zahvalna na svemu - zaključila je pevačica za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike