Tijana Em otkrila da li joj je Ana Nikolić zamerila duet sa Rastom, pa priznala da krije dečka!

01.12.2022 | 18:10

Autor: Mladen Mijatović

Pevačica je prezadovoljna novom pesmom, a evo šta će uraditi ukoliko se sazna ko joj je dečko

Copyright 24sedam TV/Mladen Mijatović

Na snimanju novogodišnjeg programa ''DM Sat'' televizije u Požarevcu sjatile su se brojne estradne zvezde, a ono što je privuklo posebnu pažnju svih jeste prvi susret vlasnice televizije, Dragane Mirković i njene koleginice Seke Aleksić, prvi put nakon deset godina sukoba.

Među brojnim pevačima na snimanje je stigla i mlada pevačica Tijana Em, poznata po hitu ''Žena od sultana''.

Tijana je na samom početku progovorila o saradnji sa Stefanom Đurićem Rastom, a potom i priznala da krije dečka.

24sedam TV/Mladen Mijatović
Tijana Em

- Saradnja se desila sasvim sliučajno. Rasta je bio taj koji je poslao pesmu mom producentu Šaranu, ja sam bila na odmoru, dobila sam pesmu i na prvo slušanje sam rekla ''Ova pesma je moja''. Jeste drugačija od svega što sam snimala do sada, ali u karijeri i treba da postoji neka pesma koja se izdvaja od ostalih. Deseti smo u trendingu, utakmica Srbija-Brazil je odvukla pažnju jer je pesma izašla baš tad - počela je pevačica, koja ističe da prati fudbal samo kada naša reprezentacija igra, te da će svim srcem biti uz naše ''orlove'' sutra u 20 časova u odlučujućem meču protiv Švajcarske.

S obzirom da je njen kolega Rasta, sa kojim je izdala pesmu u zategnutim odnosima sa bivšom suprugom, Anom Nikolić, Tijana smatra da Ana nema ništa protiv što njih dvoje sarađuju.

- Upoznala sam Anu, divna je. Upoznale smo se tako što nas je šminkala zajednička šminkerka. Neko mi je napisao drugo ime na autu, ali nije to bila Ana - kaže Tijana.

24sedam TV/Mladen Mijatović
Tijana Em

Tijana priznaje da je u ljubavi srećna, ali da partnera krije od očiju javnosti.

- Krijem svoju vezu. Ako me uhvate, šta je tu je, svo su saznali i gotovo. Prilaze mi muškarci, imamo svakakve ponude. Kada sam zauzeta, ne primećujem druge muškarce. Moj muškarac mi veruje, poverenje je najbitnije u jednoj vezi, tako da se on ne obazire na komentare - dodaje pevačica koja jedino preko prevare nikada ne bi prešla svom muškarcu, jer ni sama nikada nije prevarila.

Između ljubavi i karijere, Tijana je izabrala karijeru, jer je tome posvećena od svoje jedanaeste godine.

- Ne može da se dogodi da zbog ljubavi zapostavim karijeru. Karijeri sam posvećena ceo svoj život otkako sam saznala da znam da pevam. Meni je to najvažnije, a ljubav treba da mi bude samo podrška da budem bolja u svom poslu - zaključila je Tijana.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam