Kanje Vest teško podnosi razvod od Kim Kardašijan: Tužan je, zna šta gubi

18.02.2021

07:31 >> 21:52

0

Autor: D. Božović

Kim je istakla da Kanjeu neće braniti da viđa decu nakon okončanja braka

Kanje Vest teško podnosi razvod od Kim Kardašijan: Tužan je, zna šta gubi
Copyright Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia

Kim Kardašijan i Kanje Vest odlučili su da okončaju brak nakon sedam godina velike ljubavi. Iako je razvod najbolje rešenje za oboje, reper se teško nosi sa ovom odlukom.

– Nije dobro. Uznemiren je i vrlo tužan. Zna da je brak gotov i da se trenutno ništa ne može da učini. Takođe zna šta gubi sa Kim. Jednostavno, nisu na istoj stranici kada je u pitanju njihova budućnost kao porodice i Kim je u redu s tim – rekao je izvor blizak paru za strane medije, prenosi Daily Mail.

Kim je odmah preduzela sve mere i angažovala advokata. Iako papire za razvod još nisu potpisali, Kanje je siguran da od pomirenja sa Kardašijankom nema ništa.

Foto: Printscreen YouTube/Vogue

– To bi moralo biti čudo. Ali Kanje zaista veruje u čuda – dodao je izvor.

Kanje i Kim su tokom braka dobili četvoro dece – ćerke Nort (7) i Čikago (3) i sinova Sejnta (5) i Psalma (1), a rijaliti zvezda ne uskraćuje ocu pravu da vidi njihove potomke.

– Kim je jasno rekla da Kanje može da razgovara sa svojom decom kad god poželi. Nikad mu nije pretila da će mu to braniti. Samo zahteva da ih ne ošteti – objasnio je izvor.

Podsetimo, priča o razvodu ovog slavnog para pokrenuta je nakon što je Kanje tokom javnog nastupa otkrio da je Kim htela da abortira jedno njihovo dete. Nakon ovoga su otputovali na odmor i pokušali da spase brak, ali to nije išlo.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike