Kim Kardašijan upoznala decu sa novim dečkom! Ovako ga je predstavila

25.12.2021

07:01

0

Iako su zajedno samo dva meseca, Kim se odlučila na veliki korak

Kim Kardašijan upoznala decu sa novim dečkom! Ovako ga je predstavila
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je tek nešto preko dva meseca u vezi sa Pitom Dejvidsonom, a kako pišu strani mediji, nakon što je upoznala njegovu majku, ona je rešila da njena deca upoznaju njega! Dobro obavešteni izvor koji je blizak Kardašijanovima otkrio je da je došlo do ovog susreta.

- Pit je upoznao decu Kim Kardašijan, a njima ga je predstavila kao „maminog prijatelja". Ona je bila oduševljena kako je on komunicirao sa njima i pokušavao da ih nasmeje, kao što radi sa svima koje upozna - priča on.

Profimedia
 

Njihova veza očigledno ide dobrim tokom, a mnogo toga se promenilo proteklih dana. Pre nego što je Pit upoznao decu koju Kim ima sa Kanjeom Vestom - Nort, Sejnta, Čikago i Psalma, on je odveo nju na susret sa najvažnijom osobom u njegovom životu.

Naime, pre samo nekoliko dana, Kim je upoznala Pitovu majku u Njujorku. Njih troje su sedeli u kući koju joj je Pit kupio, te razgovarali o veoma „intimnim stvarima". Kako se navodi, Kim je bila očarana njom.

Iz Njujorka, njih dvoje su otišli u Los Anđeles, gde Kim živi. Prema daljim navodima, viđeni su na doručku u jednom hotelu na Beverli Hilsu, da bi potom Pit bio uočen kako kupuje nakit. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike