Kanje Vest sramnim ponašanjem zgrozio javnost: Zaposlenima pokazivao eksplicitne fotografije Kim Kardašijan!

23.11.2022

15:26

0

Reper skandaloznim ponašanjem prema bivšoj ženi šokirao svet

Kanje Vest sramnim ponašanjem zgrozio javnost: Zaposlenima pokazivao eksplicitne fotografije Kim Kardašijan!
Kim Kardašijan i Kanje Vest - Copyright Profimedia

Kanje Vest uveliko gubi saradnike i sponzore, a sada se ponovo našao u centru saknadala, nakon što je obelodanjeno da je javno pokazivao eksplicitne slike i snimke bivše supruge Kim Kardašijan.

Poznati sportski brend prekinuo je saradnju sa reperom zbog njegovih antisemitskih govora, a sada bivši radnici tvrde da je reper pokazivao zaposlenima eksplicitne slike i snimke svoje bivše supruge Kim Kardašijan kao "taktiku zastrašivanja".

Naime, jedan američki magazin objavio je da je jedan radnik iz kreativnog tima rekao da mu je Vest pokazao eksplicitnu sliku Kim tokom razgovora za posao 2018. godine.

Profimedia
Kanje Vest i Kim Kardašijan

- Žena mi je upravo poslala ovo - navodno mu je rekao reper, koji se ponovo kandiduje za predsednika SAD-a, dok je na telefonu pokazao "veoma provokativnu i privatnu sliku Kim Kardašijan", prenosi "Pejdž siks".

Ovaj radnik nije bio jedini!

Međutim, to nije sve, još jedan bivši radnik kaže da mu je Kanje Vest iste godine pokazao eksplicitan video bivše supruge, koja je 2021. podnela zahtev za razvod.

Iste optužbe iznela je i treća osoba koja je rekla da se dizajner "ne boji da pokaže eksplicitne slike ili da govori o situacijama koje bi trebalo da ostanu privatne".

A optužbe su iznete u otvorenom pismu koje je dobio magazin "Rolling Stone".

Profimedia
Kanje Vest

U njemu su radnici na visokim pozicijama u "Yeezy" poručili direktorima modne marke da su isključili svoj "moralni kompas" i navodno dopustili Vestu da stvori "zlostavljačku" kulturu u kompaniji.

Vest, koji se nedavno vratio na Tviter i obratio se pratiocima porukom na hebrejsom, se optužuje da je zaposlenima pokazivao i svoje pornografske snimke.

- Osećam da je to bila taktika da slomi osobu i uspostavi nepokolebljivu odanost prema sebi, testirajući i uništavajući ljudske granice - rekla je jedna osoba, dok je druga tvrdila da je Vest posebno ciljao na radnice.

Vest i Kim Kardašijan nisu se još oglasili povodom ovog skandala.

Profimedia
Kanje Vest i Kim Kardašijan

Podsetimo, Kanjeova bivša devojka, kontroverzna glumica i model Džulija Foks, nedavno je govorila o romansi sa reperom, pa priznala da je bila sa njim samo kako bi ga udaljila od Kim Kardašijan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike