Posle svađe JK i Lukasa, oglasila se Maja Marijana: Čovek tera svoju priču, uzeo je pare... Ne sme to tako!

14.06.2022

19:23

0

Pevačica je ispričala kako je i sama doživela sličnu situaciju tokom svoje karijere

Posle svađe JK i Lukasa, oglasila se Maja Marijana: Čovek tera svoju priču, uzeo je pare... Ne sme to tako!
marko_bulat_23022022_0009 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U jeku priča o drami Nikolić-Pavlović nastaloj zbog pesme „Provereno", pa zatim i svađi Jelene Karleuše i Ace Lukasa koji su u čitavoj priči gotovo podelili javnost zauzevši se svako za svog prijatelja - Maja Marijana je ispričala kako se njoj desilo slično, pa mnoge iznenadila.

Očito, „Provereno" nije usamljen slučaj.

Ana Nikolić i Milica Pavlović ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Meni se desilo jednom da sam snimila pesmu ne znajući da ju je tekstopisac prodao i predstavio kao svoju pesmu drugoj osobi. Mi smo u isto vreme, tako se ispostavilo snimile istu pesmu i izbacile je u isto vreme. Nisam ni htela nešto da promovišem pesmu jer je suludo, ali mora se to proveriti 100 puta - rekla je ona u „Pulsu Srbije", pa nastavila:

- Mi kad dobijemo pesmu gotovu, mi onda donosimo sud da li nam se sviđa ili ne. Mi ne znamo šta je u glavi ljudima koji su nam ponudili pesmu. Autor muzike i tekstopisac rade pesmu, ja nisam znala da tekstopisac nije tačan sa glavom. Samo se u jednom momentu pojavila pesma ista kao moja, užas.

Maju je posebno povredilo to što je tekstopisac „nastavio da tera svoje" bez obzira na sve, pa još i dobro naplatio taj potez.

- Čovek je jednostavno tu pesmu prodao devojci i predstavio kao svoju, on i dalje tera svoju priču jer je uzeo pare. To tako ne sme da se radi - zaključila je Maja Marijana.

Maja Marijana ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike