To je bio šamar sudbine: Brat Rade Manojlović o pokretanju novog biznisa

17.04.2022

13:29

1

Pevač kaže da od zakazanih nastupa uvek čuva određenu svotu novca u šteku

To je bio šamar sudbine: Brat Rade Manojlović o pokretanju novog biznisa
Nenad Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Polubrat pevačice Rade Manojlović, Nenad Manojlović izgradio je muzičku karijeru bez pomoći svoje sestre. Kako kaže, epidemiološka kriza je za njega kao i sve kolege bila šamar posle kog se osvetio i počeo da razmišlja u drugom pravcu. 

Pevač priznaje da osim muzike ima u planu i da sa porodicom pokrene biznis, a najverovatnije će, kako kaže posvetiti pažnju vočnjacima. 

Antonio Ahel/ATAImages
Nenad Manojlović

 

 

- To je bio kao šamar sudbine kad su počela ova nesrećna dešavanja, korona, otkazivanje svirki. Hvala Bogu imam 45 godina i već sa 38 sam počeo drugačije da razmišljam, tačnije kad su počeli da mi škripe kukovi i kičma, počeo sam da razmišljam šta će biti ako se razbolim i ne mogu da pevam. Nemam ne znam ni ja kakav novac, ali se trudim da uvek malo prištedim i uložim u nešto zarađeni novac - ističe Manojlović. 

Ono što odvaja za štek ima u planu da iskoristi za novi biznis, zemlju i voćnjake.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Nenad Manojlović

 

- Još uvek nisam došao u situaciju da imam bogatstvo od 10,15 hitova i da na osnovu toga mogu da radim i ne razmišljam do kraja života, ali radim na tome. Trenutno ulažem u pesme, a razmišljam i o drugim stvarima, da li će to biti neka zemlja, voćnjaci ili nešto što meni prija, videćemo. Veliki sam ljubitelj prirode, kao i moja porodica, pa možda će to biti neka zemlja u Sremskoj Mitrovici - kaže Nenad. 

 

 

Iako su mu sin, ćerka i supruga veliki oslonac i vetar u leđa, pevač svoj privatni život ljubomorno čuva od očiju javnosti i za to ima dobar razlog.

- U poslednje vreme ljudi su zaboravili šta znači porodica, a moja neka je živa i zdrava kao sve ostale, samo ne želim da je pokazujem, pogotovo ne decu. Nije da ih krijem, jednostavno ne želim da ih guram u javnost. Ne volim kad neko izlazi iz frižidera. Provodim dosta vremena sa decom, radim i govorim im koliko ih volim, ali to ne pokazujem javno - istakao je Manojlović.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike