Imali smo predispozicije da budemo dijabole od roditelja! Slađa Alegro o porodici i pijanstvu: Pitala sam muža gde mi je haljina (VIDEO)

29.11.2022

19:08

0

Kako kaže, ćerku je dobila u kasnijim godinama, pa se često plašila da od prevelike ljubavi negde ne napravi propust

Imali smo predispozicije da budemo dijabole od roditelja! Slađa Alegro o porodici i pijanstvu: Pitala sam muža gde mi je haljina (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Slađa Alegro će Novu godinu dočekati sa beogradskom publikom, a o planovima, utiscima i svemu što ju je ova godina naučila, pevačica je pričala za medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam

Odevna kombinacija za doček joj stvara probleme, ali jedno je sigurno - crveni veš ne nosi, jer kako kaže, dovoljno je srećna i bez njega. Ona i njen suprug su fokusirani na vaspitavanje naslednice Mile, a pevačica se prisetila i mučnog perioda da se ostvare u ulozi roditelja

- Ja sam se trudila dok je bila u stomaku da puštam malo narodnu muziku, nešto što ja volim da slušam, mazila sam je, ali ona nije reagovala, nije se mrdala uopšte. Onda je došao tata sa „Zabranjenim pušenjem“ i dete je reagovalo. Znači mama, džabe se trudiš. Mi generalno kod kuće slabo puštamo domaću muziku, uglavnom ide neki radio. Danas mi je rekla: „Možeš li da mi pustiš nešto da plešemo, ali bih volela nešto malo jače.“ Tako da, ne reaguje na narodnu muziku, ne zanima je ništa što je domaće, bar do sada nije pokazala da je to interesuje i ne trudimo se da joj nešto forsiramo, još uvek je vreme za dečije pesmice. 

Antonio Ahel/ATAImages
Slađa Alegro

Pevačica kaže da su dugo čekali da dobiju naslednicu, koju su toliko razmazili, da je postajala bojazan da nešto ne rade kako treba. 

- Ako previše razmišljaš unapred i stvaraš paranoju, ne mislim da i od toga nešto može da ispadne. Od njenog rođenja smo imali sve predispozicije da budemo dve dijabole od roditelja zato što smo je dobili u kasnim godinama, zato što je stvarno bila muka da se sve to dogodi i onda od te prevelike ljubavi da negde nešto ne omaneš. Ja stvarno mislim da nismo omanuli za sada nigde, bitno je da slušate sebe iznutra i da date ogromnu količinu ljubavi. Razmazite dete, volite ga do iznemoglosti, ali do one tačke da ne postane bezobrazno, nevaspitano, to zaista ne bih volela - kaže Slađa i ističe da se trudi da sa naslednicom ima prijateljski odnos: 

- Za to buduće ludo vreme, mora se sama potruditi, kao što smo se mi trudili, ja na primer svoje roditelje nikada ništa nisam slagala, mislim da je najbitnije da se napravi poverenje i ta neka drugarska priča, ali da ima strahopoštovanja i da se zna ko je u kući otac i kako se razgovara i sa njim i sa majkom. Zato i kao žena morate voditi računa za koga se udajete, pa i sutra da niste zajedno, najvažnije je kako se taj muškarac ophodi prema svojoj majci, tako će sutra prema meni i svom detetu.

Antonio Ahel/ATAImages
Slađa Alegro

 

Iako ne izlazi često, Slađa je uvek za dobar provod, te je tako otkrila i da se nedavno napila, te da ju je kući odvezao prijatelj. 

- Bilo je baš skoro jedno pijanstvo. Imam jednog prijatelja koji je morao da me vrati kući i bio je dobar i hvala mu, jer da nije bilo njega ja bih verovatno spavala u toj istoj kafani. Bila mi je lepa noć, nisam puno popila, ali nisam jela. Nije bila rupa, ujutru sam samo pitala Zorana gde mi je haljina, ali mi je bilo prelepo veče. Otišli smo samo na jedno piće, pa ćemo kao do biskopa, ali nije bilo ništa od toga - priča ona i otkriva gde je za to vreme bio njen suprug Zoran:

- Muž je bio sa mnom. Šta da mi kaže, bodri me, samo napred - rekla je Slađa kroz smeh.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike