Slađa Alegro ume masno da opsuje, a Šaran što je zaboravan! Šminkerka otkrila hit tajne saradnika s estrade (FOTO)

11.10.2022

18:59

0

Malo ko je ovo znao o čuvenom muzičkom dvojcu

Slađa Alegro ume masno da opsuje, a Šaran što je zaboravan! Šminkerka otkrila hit tajne saradnika s estrade (FOTO)
Slađa Alegro - Copyright ATAImages/ A.A.

Slađa Alegro i Saša Nikolić Šaran gostovali su zajedno u jednoj emisiji, u koju se naknadno uključila njihova bliska saradnica i šminkerka Aleksandra Mitrović. Ovom prilikom, ona je otkrila detalje iz života poznate pevačice, ako i njenog kolege s kojim takođe neguje lep, prijateljski odnos.

- Ne znam šta bih o Ruži rekla da je baš strašno. Nas dve jedino vodimo rat kada je šminkam, odnosno kada treba da je slikam. Jer nju to smara, njoj je to dosadno - počela je Aleksandra u „Pulsu Srbije", pa i citirala Slađu.  

 

 

- Uvek mi kaže: „Leposava, ne mogu sada da mažem usta, jer moram posle da jedem. Pa ću ti se ja posle slikati." Uglavnom mi se nikada nije slikala. Takođe voli da pomalo nekad i opsuje. Voli da nekad izrekne neku masnu psovku koja je meni kod nje preslatka - rekla je, pa „prešla" na Šarana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharan (@sharan_allegro)

 

„Kad ovako odreaguje, nije vas ni slušao!"

- Što se Šarana tiče, reći ću nešto što svi njemu bliski znaju, a to je da je on strašno zaboravan. Zaboravlja na sastanke (da dođe), koji je dan, šta ima danas da uradi i šta je kome rekao. Zaboravlja da dođe u emisiju i da li ima emisiju. Zatim, kada pričate nešto i kada vam na kraju razgovora kaže: „Bravo, bravo", znajte da vas ništa nije čuo - tvrdi šminkerka.

Aleksandra Mitrović, Printscreen ,,Puls Srbije"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike