"On je manipulator!" Bivša ljubavnica Halida Muslimovića neće odustati da ga goni: Duguje joj ogromne pare!

06.06.2022

09:26

0

Još dva suđenja očekuju Sonju Bašić i folkera

"On je manipulator!" Bivša ljubavnica Halida Muslimovića neće odustati da ga goni: Duguje joj ogromne pare!
Sonja Basic, Halid Muslimovic - Copyright Privatna arhiva

Halidu Muslimoviću sud je naložio da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati odštetu u visini od 2.500 evra za povredu ugleda i časti, a kako stvari stoje, još jedan proces između njih dvoje još traje.

Osnovni sud prošle godine u Banjaluci osudio je Halida u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici. Ona je sad objasnila šta se trenutno dešava.

- Taj predmet predat je sudu u Prijedoru, ima već dve godine. Ta presuda, koja je u moju korist, je predata mom advokatu. Dotični se pre dve godine sastao sa novinarima, delio neke papire, pa je počeo sa klevetanjem, zvao me je raznim imenima. To su neke ružne stvari u svakom pogledu.

Printscreen Novo jutro
Sonja Bašić

Imam dvoje dece, živim normalnim životom. Halid, kako je napisano u presudi, mora da mi plati 5.000 maraka. Takođe, mora da plati i troškkove advokata 2.500 evra. Ono što je najvažnije, treba da ode u medije i da se izvini za tu klevetu - istakla je Bašićeva.

Još dva suđenja ih očekuju. Jedno za odštetu za fizičko zlostavljanje, a jedno suđenje sa ćerkom Halida Muslimovića, u vezi sa kućom koja je, takođe, predmet spora.

- To su odštete za telesne povrede i psihu. Ne postoji nijedna odšteta za to, ni meni, niti ijednoj ženi koja je doživela nasilje. Važno je i to suđenje za osporavanje imovine. Duguje mi 107.000 evra, tu ima i troškova suđenja i advokata - rekla je Sonja i dodala da je sve pomagala i davala od sebe.

24sedam/Goran Sivački
Halid Muslimović

- Bila sam uz njega kada niko nije, a doživela sam to što sam doživela. To je jedna osoba koja 35 godina živi pomoću narcisoidnosti i manipulacije... Tu nema pomoći. On je osoba koja ima veliki ego. Za njega je svaka žena budala. Pre sam ga molila da sednemo i da se dogovorimo, međutim, ti ne možeš s njim nikako. To je jedan čovek koji je sve ovo usput planirao, kao što je planirao da ih nikad ne vrati, kao i kod ostalih žrtava kojima nikada nije vratio pare. Jako je teško sa takvom osobom - rekla je u jednoj emisiji Sonja Bašić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike