Halid Muslimović osuđen za nasilje nad ljubavnicom, Sonja Bašić mu poručila: Znaš li sad ko sam ja?

11.02.2021

13:51 >> 15:49

0

Pevač će biti kažnjen novčanom kaznom od 1.200 maraka zbog premlaćivanja nekadašnje devojke, koja je za 24sedam obrazložila zašto je zadovoljna presudom

Halid Muslimović osuđen za nasilje nad ljubavnicom, Sonja Bašić mu poručila: Znaš li sad ko sam ja?
Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Privatna arhiva

Folker Halid Muslimović osuđen je u Osnovnom sudu u Banjaluci na novčanu kaznu od 1.200 maraka zbog premlaćivanja nekadašnje ljubavnice Sonje Bašić iz Melburna.

Muslimovića optužnica tereti za nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti, prenosi Srpskainfo. U optužnici se navodi da je 27. jula 2018. godine na putu od Kozarca ka Banjaluci u autu verbalno i fizički napao Bašićevu s kojom je bio u ljubavnoj vezi. Više puta ju je udario šakom u lice i u jednom trenutku je zaustavio vozilo i za kosu je izvukao sa mesta suvozača i bacio na beton.
Nakon što ju je bacio na beton, pevač je podigao Bašićevu, udario je ponovo šakom u lice, a zatim i ugrizao za desno rame. Prema rezultatima istrage koju je sprovelo banjalučko tužilaštvo, Bašićeva je zadobila višestruke povrede u vidu nagnječenja i ugriza.

– Oštećena je zadobila krvne podlive na donjoj vilici, desnom ramenu, četiri krvna podliva s unutrašnje strane desne nadlaktice, dva krvna podliva desne podlaktice, krvni podliv s leđne strane grudnog koša desno i oguljotine kože unutrašnje strane levog lakta – piše u optužnici. Posle incidenta, Halid je Sonju ugurao u “pežo 607”, a nasilje se nastavilo sve dok nisu stigli u Banjaluku.

Sonja je zapretila Muslimoviću da će pozvati policiju, a optuženi je, uz psovku na račun policije, zapretio Bašićevoj da će je progutati mrak.

Sonja Bašić/ Privatna arhiva

– Osnovanost optužnice i krivica osumnjičenog proizilaze iz iskaza oštećene Sonje Bašić, koji je u celosti potvrđen materijalnim dokazima, brojnom medicinskom dokumentacijom za oštećenu. Pored navedenog, optužnica je potvrđena nalazom i mišljenjem veštaka sudske medicine Milana Srdića, te službenim beleškama policije – navodi se u obrazloženju optužnice banjalučkog tužilaštva.

Kako bismo saznali da li je Bašićeva zadovoljna presudom, pozvali smo je, te je imala i poruku za njega.

– Radosne vesti konačno, jer je Halid Muslimović sad i zvanično registrovan kao nasilni. Treba da ga bude sramota jer je sve vreme lagao javnost, ali pravda na kraju uvek pobedi – poručila je ona za naš portal, a zatim se obratila pevaču

pročitajte još

– Halide Muslimoviću, danas nek ti bude škola da sam ja nečija majka, ćerka, sestra, a ne da se iživljavaš i tučeš, pa da pravdom ne budeš kažnjen. Danas nek ti bude škola da nisi iznad zakona. Umesto da hodaš zemljom kao zvezda, danas ćeš hodati kao nasilnik nad ženama – rekla je, a zatim dodala da joj je jasno da će nastaviti da iznosi klevete.

– I dalje ćeš klevetati, kao i tvoje pretnje, kako si ti Halid Muslimović i da svako to mora da zna. Danas je sud doneo pravdu i samo postoji jedna strana priče i to je moja. Ostalo je jedino da ti kažem – znaš li sad ko sam ja? – poručila mu je Bašićeba iz Melburna.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike