„Otad sam još stroži prema sebi!" Biković o porocima i kriminalu: Zašto biste bili još jedna u nizu budala?

05.11.2022

17:31

0

Glumac objašnjava kako nikada nije skrenuo s pravog puta i kako se borio za svoje snove

„Otad sam još stroži prema sebi!" Biković o porocima i kriminalu: Zašto biste bili još jedna u nizu budala?
Miloš Biković - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Pošto je napravio osvrt na svoje detinjstvo i odrastanje, Miloš Biković je objasnio kako se izborio za sve što je ikada u životu želeo, te kako nije padao u iskušenja i skretao s pravog puta. Naglasivši da je svakako pravio izvesne greške, glumac se trudio da i bez obzira na to ne izgubi sebe, već da nauči lekciju i nastavi samo pravo, sve do samih zvezda.

- Odabrao sam da se bavim glumom kako bih mogao da se igram sa svim onim što je intrigantno. U vreme kada sam bio tinejdžer, kriminal se takođe popularizovao i tada su mnogi krenuli pogrešnim putem. Moja generacija se strašno „ložila" na film „Vidimo se u čitulji". Citirali su glavne likove i doživljavali taj svet kao sebi blizak. S druge strane, ja to nikada nisam doživljavao kao realan život iako mi je bilo zanimljivo da takve stvari analiziram a da ne štetim svojoj zajednici - ispričao je on kao gost panela „MTS Teen Talk", prenose domaći mediji" i to pred nekoliko stotina mladih, da bi se zatim dotakao i poroka:

„Ovo treba uvek da znate!"

- Neka vam uvek bude u glavi da su disciplina i rad na sebi jedino što može da vas izdigne iz prašine. Svaka budala može da uzme džoint da se naduva ili ekser da se pokaže pred društvom, a zašto biste bili još jedna u nizu budala? Ne postoji nijedan opravdan razlog za to, ma koliko da se često osećate loše, neprihvaćeno ili kao čudak. Pravio sam i ja greške, daleko od toga da sam sve u životu radio ispravno, ali nisam dozvolio da me to skloni s puta ka ostvarenju snova.

Biković se zatim prisetio kako je uvek sebi postavljao visoke ciljeve, ne bi li u njih ulagao svu svoju snagu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Život nije lak ni za koga od nas. Možda će moj sin imati bogatog oca, ali ja nisam imao tu sreću. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam ciljeve takve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa - smatra on, pa nastavlja o tome kako sada troši svoje slobodno vreme, koje većina ume da provede na telefonu.

- Telefon uzimam samo kada tokom snimanja imam pauzu. Svoje slobodno vreme ne trošim na društvenim mrežama, jer je toliko kreativnijih i kvalitetnijih stvari koje ne želim da ispustim. Baš sam nedavno shvatio da ću umreti, a da nisam pročitao sve knjige koje želim da pročitam. Od tada sam još stroži prema sebi - zaključio je Miloš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike