Bikovićeva konkurencija! Glumac Pavel Prilučni je najveći ruski zavodnik, u braku je sa koleginicom, a bivša ga je optužila za nasilje!

30.11.2022

06:45

0

Glumac ima buran privatni život, a srpska publika zapazila ga je u seriji "Buržuj"

Bikovićeva konkurencija! Glumac Pavel Prilučni je najveći ruski zavodnik, u braku je sa koleginicom, a bivša ga je optužila za nasilje!
Kolege po ruskoj liniji: Pavel Prilučni i Miloš Biković - Copyright 24sedam/Profimedia

Pavela Prilučnog domaća publika poznaje iz popularne serije "Buržuj".

On je danas jedan od najpopularnijih ruskih glumaca, koji godinama privlači pažnju svojim ulogama, ali i burnim privatnim životom. Svojevremeno, javnost je bila opčinjena njegovom vezom sa holivudskom lepoticom Niki Rid, ali i turbulentnim brakom sa glumicom Agatom Muceniecevom, koja ga je u toku razvodne parnice optužila za zlostavljanje.

Prilučni, često nazivan najpoželjnijim ruskim glumcem, kao mlad je otišao od kuće da bi se bavio boksom, ali je bio obeshrabren brojnim povredama, pa je od tog poziva ubrzo odustao. Nakon toga odlazi na studije glume u Moskvu, što je bio preloman trenutak da danas postane jedna od njihovih najvećih zvezda. 

 

 

Prva uloga, vredna pažnje, bio je akcioni film "Na igre", dok ga je šira javnost, uključujući i publiku u Srbiji zavolela u ulozi Igora Sokolovskog, u seriji "Buržuj". Bila je to prva ruska serija emitovana na američkoj platformi "Netfliks", a iste godine, Pavel je nagrađen priznanjem za "otkriće godine".

Medijsku pažnju na samom početku karijere privukla je njegova romansa sa holivudskom lepoticom Niki Rid, koju je upoznao tokom njene posete Moskvi. "Opčinjeni jedno drugim", kako je svojevremeno rekao, proveli su nedelju dana ne odvajajući se, ali romansi je ubrzo došao kraj. Iako je Niki danas u srećnom braku sa zvezdom serije “Vampirski dnevnici” Ianom Somerhalderom, pre nekoliko godina osvrnula se na strastvenu vezu sa ruskim kolegom.

Profimedia
Pavel Prilučni i Agata Muceniecev

- Moja veza sa Pavelom nije bila marketinška priča. Bila sam istinski zaljubljena u njega, toliko da sam ga pozvala da dođe u Vegas da se venčamo, što je on odbio i danas mi je zbog toga drago. Bili smo premladi - zaključila je Niki. 

Markantni Pavel nije dugo bio sam

Na snimanju serije "Zatvorena škola", Prilučni upoznaje glumicu i manekenku letonskog porekla Agatu Muceniecevu. Par se venčao, a ubrzo su postali roditelji dečaka Timofeja i ćerke Mie. Nakon osam godina braka, 2020. godine "zlatni par", kako su ih tamošnji mediji nazivali, objavio je da se rastaje.

 

 

 - Krivila sam sebe za naše probleme. Činilo mi se da sam najgora žena, majka, domaćica. Izgledala sam loše i nisam zaslužila da budem u blizini čoveka poput njega, jer je mnogo lepši, seksepilniji i talentovaniji od mene. Kada smo se upoznali, bila sam samouverena devojka, a u braku sam se pretvorila u depresivnu i nesigurnu ženu - rekla je nakon razvoda Agata u intervjuu za jedan ruski list, u kome ga je optužila i za psihičko, ali i fizičko nasilje.

Venčanje od pola miliona evra

Iako je priča oko razvoda mesecima punila novinske stupce, Pavel je ubrzo Agatu zamenio glumicom jermenskog porekla, Zepjur Brutjan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zippi (@zepyur_brutyan)

 

Upoznali su se na setu filma “U kavezu”, a sudbonosno "da" jedno drugom rekli su u junu ove godine. Glamurozno venčanje procenjeno je na skoro pola miliona evra, održano je na živopisnom jezeru u okolini Moskve, u prisustvu 70 najbližih prijatelja.

 - Nisam planirao sve ovo, ali kada sam upoznao Zepjur, odmah sam znao da je ona žena mog života - rekao je glumac u jednom od retkih obraćanja javnosti.

Inače, iako danas ima milione, Prilučni je iz siromašne porodice u Kazahstanu, preko Moldavije, stigao u Moskvu i postao vodeća zvezda ruskog filma. Ove godine zablistao je u više filmskih ostvarenja, a obožavaoci popularnog glumca oduševljeni su činjenicom da će početkom sledeće godine postati otac treći put. Njegov Instagram profil broji dva miliona pratilaca, a logično, među njima je i naš glumac Miloš Biković, koji gradi karijeru u Rusiji i ima približan broj fanova na ovoj društvenoj mreži - čak 1,8 miliona.

Instagram printscreen/bugevuge
 
 
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike